Jevtović: Neka bolji pobijedi u derbiju

Fudbaler Partizana Marko Jevtović veruje da će svaki igrač "poginuti" na terenu u meču sa Crvenom zvezdom.

Fudbal 15.04.2017 | 22:30
Jevtović: Neka bolji pobijedi u derbiju
Dva omražena rivala sastaju se u utorak od 17:30 na stadionu "Rajko Mitić", treći put ove sezone, a 154. u istoriji, u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije.

Zvezda je lider SL sa tri boda više od Partizana, pa su crno-beli pod imperativom pobede na ovom gostovanju.

"Pokušaćemo da se spremimo što bolje, znamo šta sve nosi ta utakmica. Naše je da poginemo na terenu, siguran sam da će svaki igrač to i učiniti, pa neka samo teren odluči. Onaj ko bude bolji neka i pobedi", rekao je Jevtović.

Partizan je u četvrtak prvi put slavio u Novom Pazaru, a Jevtović je postavio konačnih 3:1 u nadoknadi vremena, protiv bivšeg kluba.

"Stvarno sam lep period proveo u tom klubu, bio sam deo ekipe koja je redjala najbolje rezultate u istoriji kluba. Zaista sam prijatno bio iznenadjen načinom na koji su me ispratili sa zagrevanja. Kada sam postigao gol ceo stadion je aplaudirao i nisam mogao drugacije da reagujem iz poštovanja prema njima, nego sam im uzvratio, a sa druge strane sam bio neizmerno srećan jer smo rešili utakmicu", rekao je Jevtović.

Crno-beli su u seriji od 27 utakmica bez poraza.

"Od kada sam došao u klub jasno mi je stavljeno do znanja da juče ne postoji, mi živimo za danas i za sutra. Koliki god da je broj dobijenih utakmica nije dovoljno i uvek mora još", rekao je Jevtović.

U prathodna dva ovosezonska meča Partizan nije poražen od Zvezde, slavio je na svom terenu jesenas 1:0, dok je pre mesec dana na "Mitiću" bilo 1:1.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar