Фабрегас у Атлетику или "кинеском" Милану?!

Атлетико Мадрид се ових дана интересује да доведе везњака Челсија Сеска Фабрегаса. Његове услуге привлачне су и новом власнику Милана Јонгхонгу Лију.

Фудбал 15.04.2017 | 21:30
Фабрегас у Атлетику или "кинеском" Милану?!
"Ла Газета дело спорт" пише да би шпански фудбалер, који је пре Челсија играо за Арсенал и Барселону, лако могао да се договори са "росонерима".

Фабрегас до сада није био у плановима менаџера лондонских плаваца, Антонија Контеа и одиграо је свега шест целих утакмица под његовим вођством.

Италијански клуб из престонице моде осим Фабрегасом, према писању Газете, своју игру жели да побољша довођењем Кеите из Лација, а једна од великих жеља им је Пјер-Емерик Обамејанг из Борусије Дортмунд.

С друге стране, "Јорганџије" намеравају да се појачају како би остали конкурентни и у ЛаЛиги, али и у Лиги шампиона, где су два пута у финалу губили од Реала (2014. и 2016. године).

Уз Фабрегаса би у Атлетико могао и Дијего Коста, уколико Атлетику Суд за спортску арбитражу уопште дозволи трансфере овог лета.

Фабрегас почетком маја пуни 30 година и његова каријера стагнира због слабијих партија у Челсију. Изгубио је место и у националном тиму "Фурије" па Газета и Мундо депортиво сматрају да ће променити средину у наредном прелазном року.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар