Fabregas u Atletiku ili "kineskom" Milanu?!

Atletiko Madrid se ovih dana interesuje da dovede veznjaka Čelsija Seska Fabregasa. Njegove usluge privlačne su i novom vlasniku Milana Jonghongu Liju.

Fudbal 15.04.2017 | 21:30
Fabregas u Atletiku ili "kineskom" Milanu?!
"La Gazeta delo sport" piše da bi španski fudbaler, koji je pre Čelsija igrao za Arsenal i Barselonu, lako mogao da se dogovori sa "rosonerima".

Fabregas do sada nije bio u planovima menadžera londonskih plavaca, Antonija Kontea i odigrao je svega šest celih utakmica pod njegovim vođstvom.

Italijanski klub iz prestonice mode osim Fabregasom, prema pisanju Gazete, svoju igru želi da poboljša dovođenjem Keite iz Lacija, a jedna od velikih želja im je Pjer-Emerik Obamejang iz Borusije Dortmund.

S druge strane, "Jorgandžije" nameravaju da se pojačaju kako bi ostali konkurentni i u LaLigi, ali i u Ligi šampiona, gde su dva puta u finalu gubili od Reala (2014. i 2016. godine).

Uz Fabregasa bi u Atletiko mogao i Dijego Kosta, ukoliko Atletiku Sud za sportsku arbitražu uopšte dozvoli transfere ovog leta.

Fabregas početkom maja puni 30 godina i njegova karijera stagnira zbog slabijih partija u Čelsiju. Izgubio je mesto i u nacionalnom timu "Furije" pa Gazeta i Mundo deportivo smatraju da će promeniti sredinu u narednom prelaznom roku.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar