Езил: Прво да изборимо ЛШ, послије ћемо о уговору

Фудбалер Арсенала Месут Езил рекао је да ће на крају сезоне разговарати са управом клуба о новом уговору, пошто не жели да омета екипу у завршници сезоне.

Фудбал 15.04.2017 | 21:00
Езил: Прво да изборимо ЛШ, послије ћемо о уговору
Езилов уговор истиче за 15 месеци, а британски медији спекулишу да немачки фудбалер не жели да потпише нови уговор, којим би зарађивао 250.000 фунти недељно.

Арсенал је тренутно шести на табели и има седам бодова мање, али и утакмицу више од Манчестер ситија на четвртом месту које води у квалификације за Лигу шампиона.

"У овом тренутку ја нисам важан, важнији је клуб. Морамо много тога да покушамо да остваримо и да завршимо међу прве четири екипе. Било би погрешно мислити о нечему што није везано за фудбал, можемо да разговарамо (о уговору) на крају сезоне", рекао је Езил.

Тренеру Арсенала Арсену Венгеру истиче уговор на крају сезоне, а навијачи лондонског клуба траже од Француза да напусти клуб после 20 година. Арсенал је у понедељак изгубио од Кристал Паласа са 0:3 и претрео пети пораз у последњих осам утакмица у првенству.

Езил је рекао да је 2013. године због Венгера одлучио да предје у Арсенал из Реал Мадрида.

"Играчи не могу да одлуче ко ће да води екипу. Увек сам говорио да је он главни разлог мог доласка у Арсенал", навео је немачки фудбалер.

Навијачи критикују због лоше игре ове сезоне и доводе у питање његов став и понашање на терену.

"Можда мој стил игре изгледа као да нисам 100 одсто ту. Али, то је мој говор тела, такав је одувек био. Ја сам такав и нећу то да променим", рекао је Езил.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар