Ezil: Prvo da izborimo LŠ, poslije ćemo o ugovoru

Fudbaler Arsenala Mesut Ezil rekao je da će na kraju sezone razgovarati sa upravom kluba o novom ugovoru, pošto ne želi da ometa ekipu u završnici sezone.

Fudbal 15.04.2017 | 21:00
Ezil: Prvo da izborimo LŠ, poslije ćemo o ugovoru
Ezilov ugovor ističe za 15 meseci, a britanski mediji spekulišu da nemački fudbaler ne želi da potpiše novi ugovor, kojim bi zarađivao 250.000 funti nedeljno.

Arsenal je trenutno šesti na tabeli i ima sedam bodova manje, ali i utakmicu više od Mančester sitija na četvrtom mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

"U ovom trenutku ja nisam važan, važniji je klub. Moramo mnogo toga da pokušamo da ostvarimo i da završimo među prve četiri ekipe. Bilo bi pogrešno misliti o nečemu što nije vezano za fudbal, možemo da razgovaramo (o ugovoru) na kraju sezone", rekao je Ezil.

Treneru Arsenala Arsenu Vengeru ističe ugovor na kraju sezone, a navijači londonskog kluba traže od Francuza da napusti klub posle 20 godina. Arsenal je u ponedeljak izgubio od Kristal Palasa sa 0:3 i pretreo peti poraz u poslednjih osam utakmica u prvenstvu.

Ezil je rekao da je 2013. godine zbog Vengera odlučio da predje u Arsenal iz Real Madrida.

"Igrači ne mogu da odluče ko će da vodi ekipu. Uvek sam govorio da je on glavni razlog mog dolaska u Arsenal", naveo je nemački fudbaler.

Navijači kritikuju zbog loše igre ove sezone i dovode u pitanje njegov stav i ponašanje na terenu.

"Možda moj stil igre izgleda kao da nisam 100 odsto tu. Ali, to je moj govor tela, takav je oduvek bio. Ja sam takav i neću to da promenim", rekao je Ezil.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar