Видео - Копа Либертадорес: Ботафого срушио шампиона!

Фудбалери бразилског Ботафога изненадили су актуелног шампиона Копа Либертадорес Атлетико Насионал победом од 2:0 у Колумбији.

Фудбал 14.04.2017 | 15:30
Видео - Копа Либертадорес: Ботафого срушио шампиона!
Ботафого је у Медељину славио погоцима Камила у 39. и Гиљермера у 93. минуту, те оставио браниоца титуле на дну Групе 1 без бодова после прва два кола.

Бразилски тим дели челну позицију са еквадорском Барселоном, која је до друге победе стигла такође на гостовању, пре два дана у Аргентини против Естудијантеса са такође 2:0.

У Групи 2 лидер је Сантос са четири бода, после победе над Стронгестом 1:0, што је искористио Санта Фе и са убедљивих 3:0 против Спортинг Кристала стигао до деобе друге позиције.



Максималне две победе у Групи 3 има Ривер Плејт, аргентински великан је у другом колу савладао Мелгар 4:2, уз два гола Себастијана Друсија и две асистенције Игнасија Фернандеса. У другом мечу групе Емелек је минималним резултатом савладао Индепендијенте Медељин и сустирао Мелгар.

У Групи 4 Фламенго после 2:1 над Атлетико Параненсеом има шест бодова из три меча, а прати га Универсидад Католика са пет, након ремија са Сан Лоренцом 1:1.

Лидер Групе 5 је још један бразилски тим Палмеирас, који је након стартног ремија забележио две победе, а у трећем колу је надиграо уругвајски Пењарол са 3:2, голом Фабијана у 100. минуту.



Атлетико Минеиро и Годој Крус деле прво место у Групи 6 са по четири бода, након победа над Спорт Бојсимна 5:2, односно Либертадом 2:1.

У Групи 7 сва четири тима имају по победу и пораз, Ланус и Сулија су у другом колу славили на гостовањима код Шапекоенсеа 3:1, односно Клуб Насионала 1:0.

Коначно, у Групи 8 Гремио и Гварани имају по две победе из исто толико мечева, Бразилци су у другом колу савладали Депортес Иквикве 3:2, а Парагвајци Самору 3:1.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар