Video - Kopa Libertadores: Botafogo srušio šampiona!

Fudbaleri brazilskog Botafoga iznenadili su aktuelnog šampiona Kopa Libertadores Atletiko Nasional pobedom od 2:0 u Kolumbiji.

Fudbal 14.04.2017 | 15:30
Video - Kopa Libertadores: Botafogo srušio šampiona!
Botafogo je u Medeljinu slavio pogocima Kamila u 39. i Giljermera u 93. minutu, te ostavio branioca titule na dnu Grupe 1 bez bodova posle prva dva kola.

Brazilski tim deli čelnu poziciju sa ekvadorskom Barselonom, koja je do druge pobede stigla takođe na gostovanju, pre dva dana u Argentini protiv Estudijantesa sa takođe 2:0.

U Grupi 2 lider je Santos sa četiri boda, posle pobede nad Strongestom 1:0, što je iskoristio Santa Fe i sa ubedljivih 3:0 protiv Sporting Kristala stigao do deobe druge pozicije.



Maksimalne dve pobede u Grupi 3 ima River Plejt, argentinski velikan je u drugom kolu savladao Melgar 4:2, uz dva gola Sebastijana Drusija i dve asistencije Ignasija Fernandesa. U drugom meču grupe Emelek je minimalnim rezultatom savladao Independijente Medeljin i sustirao Melgar.

U Grupi 4 Flamengo posle 2:1 nad Atletiko Paranenseom ima šest bodova iz tri meča, a prati ga Universidad Katolika sa pet, nakon remija sa San Lorencom 1:1.

Lider Grupe 5 je još jedan brazilski tim Palmeiras, koji je nakon startnog remija zabeležio dve pobede, a u trećem kolu je nadigrao urugvajski Penjarol sa 3:2, golom Fabijana u 100. minutu.



Atletiko Mineiro i Godoj Krus dele prvo mesto u Grupi 6 sa po četiri boda, nakon pobeda nad Sport Bojsimna 5:2, odnosno Libertadom 2:1.

U Grupi 7 sva četiri tima imaju po pobedu i poraz, Lanus i Sulija su u drugom kolu slavili na gostovanjima kod Šapekoensea 3:1, odnosno Klub Nasionala 1:0.

Konačno, u Grupi 8 Gremio i Gvarani imaju po dve pobede iz isto toliko mečeva, Brazilci su u drugom kolu savladali Deportes Ikvikve 3:2, a Paragvajci Samoru 3:1.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar