Сергеј добио нови уговор од Лација, само - зашто?!

У овом тренутку тешко је проценити да ли Лацио жели да задржи Србина или да му подигне цену. Две ствари су сигурне - повишицу је итекако заслужио и од данас је теже остварљив циљ за Јувентус и Јунајтед.

Фудбал 13.04.2017 | 17:30
Сергеј добио нови уговор од Лација, само - зашто?!
Сегреј Милинковић-Савић не силази са насловница, како у Италији, тако и у другим земљама Европе.

Списак клубова, који су заинтересовани за стаменог српског везисту дужи је из дана у дан и донекле било је очекивано да Лацио реагује, јер први уговор који је популарни СМС потписао када је на лето 2015. дошао из Генка за девет милионе евра није давао римском клубу поуздану преговарачку позицију.

Наш 22-годишњи фудбалер био је међу слабије плаћеним играчима екипе, а и уговор му је истицао 2020. године.

"Златни орлић" с Новог Зеланда у међувремену постао је веома важан фудбалер за игру Лација, у двомечу са највећим ривалом, Ромом, у Купу Италије, постигао је по гол у оба сусрета, у овом тренутку има скор од седам погодака и седам асистенција у сезони 2016/17, тако да је био прилично "лака мета" за великане попут Јувентуса и Манчестер јунајтеда.

Сада више није тако.

Да ли Лацио намерава да задржи Милинковић-Савића у клубу још дуго или је превасходни циљ био да му се подигне цена, тек у дану када је Пауло Дибала из Јувентуса постао други најплаћенији играч Серије А, и наш везиста добио је лепу повишицу и продужен уговор на још две године, дакле до 2022.

Хајде да сачекамо и видимо шта се крије иза овог потеза "небеско плавих" из престонице Италије.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар