Sergej dobio novi ugovor od Lacija, samo - zašto?!

U ovom trenutku teško je proceniti da li Lacio želi da zadrži Srbina ili da mu podigne cenu. Dve stvari su sigurne - povišicu je itekako zaslužio i od danas je teže ostvarljiv cilj za Juventus i Junajted.

Fudbal 13.04.2017 | 17:30
Sergej dobio novi ugovor od Lacija, samo - zašto?!
Segrej Milinković-Savić ne silazi sa naslovnica, kako u Italiji, tako i u drugim zemljama Evrope.

Spisak klubova, koji su zainteresovani za stamenog srpskog vezistu duži je iz dana u dan i donekle bilo je očekivano da Lacio reaguje, jer prvi ugovor koji je popularni SMS potpisao kada je na leto 2015. došao iz Genka za devet milione evra nije davao rimskom klubu pouzdanu pregovaračku poziciju.

Naš 22-godišnji fudbaler bio je među slabije plaćenim igračima ekipe, a i ugovor mu je isticao 2020. godine.

"Zlatni orlić" s Novog Zelanda u međuvremenu postao je veoma važan fudbaler za igru Lacija, u dvomeču sa najvećim rivalom, Romom, u Kupu Italije, postigao je po gol u oba susreta, u ovom trenutku ima skor od sedam pogodaka i sedam asistencija u sezoni 2016/17, tako da je bio prilično "laka meta" za velikane poput Juventusa i Mančester junajteda.

Sada više nije tako.

Da li Lacio namerava da zadrži Milinković-Savića u klubu još dugo ili je prevashodni cilj bio da mu se podigne cena, tek u danu kada je Paulo Dibala iz Juventusa postao drugi najplaćeniji igrač Serije A, i naš vezista dobio je lepu povišicu i produžen ugovor na još dve godine, dakle do 2022.

Hajde da sačekamo i vidimo šta se krije iza ovog poteza "nebesko plavih" iz prestonice Italije.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar