Левандовски ће бити спреман за реванш против Реала!

"Наш медицински тим одрадио је одличан посао, али ризик је био превелики да би Левандовски играо у првој утакмици. За реванш ће 100 посто бити спреман", казао Румениге.

Фудбал 13.04.2017 | 16:30
Левандовски ће бити спреман за реванш против Реала!
Фудбалери Бајерн Минхена синоћ су на домаћем терену претрпјели пораз у првој утакмици четвртфинала Лиге шампиона од Реал Мадрида, резултатом 1:2.

Током утакмице било је очигледно да Баварцима много недостаје најбољи стријелац Роберт Левандовски, који није могао играти због повреде. Но, Карл-Хањц Румениге, извршни директор Бајерна каже да ће пољски нападач бити 100 посто спреман за реванш са “краљевским клубом“.

“Наш медицински тим одрадио је одличан посао, али ризик је био превелик да би Левандовски играо у првој утакмици. За реванш ће 100 посто бити спреман“, казао је Румениге за њемачке медије.

Левандовски је повриједио раме прошлог викенда у дербију Бундеслиге против Борусије Дортмунд који је Бајерн добио резултатом 4:1. Пољак ове сезоне игра сјајно и у 42 такмичарске утакмице постигао је 38 голова.

Бајерн је у првом полувремену повео голом Артура Видала, који је нешто касније промашио пенал. У наставку Реал је головима Кристијана Роналда преокренуо резултат и славио са 2:1. Реванш сусрет између Реала и Бајерна играће се 18. априла на стадиону Сантјаго Бернабеу.

Извор: Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар