Levandovski će biti spreman za revanš protiv Reala!

"Naš medicinski tim odradio je odličan posao, ali rizik je bio preveliki da bi Levandovski igrao u prvoj utakmici. Za revanš će 100 posto biti spreman", kazao Rumenige.

Fudbal 13.04.2017 | 16:30
Levandovski će biti spreman za revanš protiv Reala!
Fudbaleri Bajern Minhena sinoć su na domaćem terenu pretrpjeli poraz u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona od Real Madrida, rezultatom 1:2.

Tokom utakmice bilo je očigledno da Bavarcima mnogo nedostaje najbolji strijelac Robert Levandovski, koji nije mogao igrati zbog povrede. No, Karl-Hanjc Rumenige, izvršni direktor Bajerna kaže da će poljski napadač biti 100 posto spreman za revanš sa “kraljevskim klubom“.

“Naš medicinski tim odradio je odličan posao, ali rizik je bio prevelik da bi Levandovski igrao u prvoj utakmici. Za revanš će 100 posto biti spreman“, kazao je Rumenige za njemačke medije.

Levandovski je povrijedio rame prošlog vikenda u derbiju Bundeslige protiv Borusije Dortmund koji je Bajern dobio rezultatom 4:1. Poljak ove sezone igra sjajno i u 42 takmičarske utakmice postigao je 38 golova.

Bajern je u prvom poluvremenu poveo golom Artura Vidala, koji je nešto kasnije promašio penal. U nastavku Real je golovima Kristijana Ronalda preokrenuo rezultat i slavio sa 2:1. Revanš susret između Reala i Bajerna igraće se 18. aprila na stadionu Santjago Bernabeu.

Izvor: Anadolija

Komentari / 0

Ostavite komentar