СДС: Чубриловић обмањује јавност

Српска демократска странка саопштила је да осуђује понашање предсједника Народне Скупштине Републике Српске Недељка Чубриловића на данашњој сједници Колегија НС РС.

Република Српска 13.04.2017 | 15:11
СДС: Чубриловић обмањује јавност
Како наводи СДС, Чубриловић није уврстио као тачку дневног реда захтјев замјеника предсједавајућег Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Младена Босића да се о евентуалном преносу надлежности у приједлогу закона о осигурању депозита изјасни Народна скупштина РС, износећи неистину да је са Босићем усагласио да се не ради о преносу надлежности и да о Босићевом захтјеву нема потребе да се расправља.

Неистином да је Босић одустао од свог захтјева предсједник Народне скупштине РС Недељко Чубриловић обмануо је чланове Колегијума НСРС, али и цјелокупну јавност Републике Српске, саопштила је Српска демократска странка.

Чубриловић овим потезом затвара очи на очигледан пренос надлежности који долази са усвајањем закона о осигурању депозита, обмањује јавност и угрожава достојанство Народне скупштине РС. И што је најгоре Чубриловић злоупотребљава позицију предсједника НСРС на најгрубљи могући начин, вршећи правно насиље над Народном Скупштином РС, тврде из СДС-а.

СДС ће инсистирати да добије званичан став Народне скупштине РС по овом питању јер сматрамо да се ради о очигледном преносу надлежности на штету Републике Српске, закључује се у данашњем саопштењу СДС-а.

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

сдс

13.04.2017 13:41

Па није пренос надлезности када то ради СНСД! Ееееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цоол

13.04.2017 13:43

То му је посао, добро плаћен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

робија

13.04.2017 13:48

Сви ми се гадите!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Робија

13.04.2017 22:21

Ма да, сад кад је СНСД притјеран уза зид, сад ти се "сви гаде".

Name

007

13.04.2017 13:51

Зар СДС није пре неког времена, за време Босића, изјавио да СДС ради у интересу бирача, а не у интересу Додика и НСРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брат Ђуро

13.04.2017 13:54

Ма чији оно члан бијаше Неђо? Шта кажу у Бањалуци? Па он ће доживотно бити у власти. Симбиоза бијаше ... Човјек ће се увијек залијепити на нешто и живјети на туђ рачун. Таква му судбина. Дајте већ једном СДС-овци престаните бити плачипи... и ако имате снаге и муда почистите коров који је никао углавном у вашим редовима. Или ћутите. Заувијек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луне

13.04.2017 14:04

Додикови лопови и пљацкаси раде за газду,ј**ес Републику Српску као да је она вазна Додику!?

ОДГОВОРИТЕ