Ништа од смјене Савјета министара

Позив предсједника Републике Српске Милорада Додика СДС-у да заједно са СНСД-ом гласа за смјену Савјета министара БиХ, члан Предсједништва БиХ Бакир Изетбеговић сматра политичким "фоловима" Милорада Додика, предсједника Републике Српске, те истиче да вјерује да до тога неће доћи.

Босна и Херцеговина 13.04.2017 | 17:59
Ништа од смјене Савјета министара
"Мислим да до тога неће доћи. Нема ни говора да до таквог нечег дође, јер то су политички 'фолови' Милорада Додика, каквих смо се већ нагледали", рекао је Изетбеговић новинарима у Сарајеву.

Коментаришући приједлог предсједавајућег Предсједништва БиХ Младена Иванића о укидању могућности паралелизма у државним институцијама, који није добио подршку на редовној сједници Предсједништва БиХ одржаној 11. априла, Изетбеговић је рекао да би по том питању његов колега требао бити прецизнији.

"Наравно да треба докинути све паралелизме, али господин Иванић би требао бити прецизнији. Неки дан када смо о томе разговарали на Предсједништву, он није био довољно прецизан. Морам тачно знати шта се тиме хоће, треба навести конкретне циљеве тога или евентуално могућности да се то деси, да бисмо то предуприједили", рекао је Изетбеговић.

(Анадолија)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Трунмбп

13.04.2017 21:21

Сви ви сте за архиве одавно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

14.04.2017 09:50

Бакире,ти као поштујеш Српску и њен народ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

баки

15.04.2017 16:03

ти се разумијес у политику колико марица у ону ствар.

ОДГОВОРИТЕ