Ništa od smjene Savjeta ministara

Poziv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika SDS-u da zajedno sa SNSD-om glasa za smjenu Savjeta ministara BiH, član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović smatra političkim "folovima" Milorada Dodika, predsjednika Republike Srpske, te ističe da vjeruje da do toga neće doći.

Bosna i Hercegovina 13.04.2017 | 17:59
Ništa od smjene Savjeta ministara
"Mislim da do toga neće doći. Nema ni govora da do takvog nečeg dođe, jer to su politički 'folovi' Milorada Dodika, kakvih smo se već nagledali", rekao je Izetbegović novinarima u Sarajevu.

Komentarišući prijedlog predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Mladena Ivanića o ukidanju mogućnosti paralelizma u državnim institucijama, koji nije dobio podršku na redovnoj sjednici Predsjedništva BiH održanoj 11. aprila, Izetbegović je rekao da bi po tom pitanju njegov kolega trebao biti precizniji.

"Naravno da treba dokinuti sve paralelizme, ali gospodin Ivanić bi trebao biti precizniji. Neki dan kada smo o tome razgovarali na Predsjedništvu, on nije bio dovoljno precizan. Moram tačno znati šta se time hoće, treba navesti konkretne ciljeve toga ili eventualno mogućnosti da se to desi, da bismo to preduprijedili", rekao je Izetbegović.

(Anadolija)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Trunmbp

13.04.2017 21:21

Svi vi ste za arhive odavno.

ODGOVORITE
Name

007

14.04.2017 09:50

Bakire,ti kao poštuješ Srpsku i njen narod?

ODGOVORITE
Name

baki

15.04.2017 16:03

ti se razumijes u politiku koliko marica u onu stvar.

ODGOVORITE