Трамп честитао Вучићу побједу

Председник Владе Србије Александар Вучић примио је данас амбасадора Сједињених Америчких Држава Кајла Скота, који му је уручио честитку председника Доналда Трампа, који, између осталог, каже да ће САД наставити да подржавају напоре које Србија улаже у јачање владавине права, модернизацију економије и труд да остане стуб стабилности у региону Западног Балкана.

Србија 13.04.2017 | 15:36
Трамп честитао Вучићу побједу
У Трамповој честитки стоји:

"„Примите моје најсрдачније честитке поводом избора за председника Србије.

Избори су одржани у кључном тренутку за Србију. Радујем се даљем јачању сарадње између наших земаља. Драго ми је да имамо прилику да радимо на заједничким приоритетима, посебно на даљем јачању билатералних и економских веза, унапређењу евроинтеграција Србије, нормализацији односа са Косовом, као и на помирењу у региону".

Трамп је даље поручио:

"Наставићемо да подржавамо напоре које Србија улаже у јачање владавине права, модернизацију економије и труд да остане стуб стабилности у региону Западног Балкана. Такође, постоје и нерешена питања у нашим билатералним односима, која могу бити решена једино уз непрекидно ангажовање српских лидера на највишем нивоу.

Будућност носи и изазове и могућности".

Додао је, такође, да ће обележавајући 135. годишњицу билатералних дипломатских односа наших земља, САД радити унапређењу заједничких циљева, промовисати глобалну стабилност и постизање мира и просперитета.

(Тањуг)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Цале!

13.04.2017 14:05

Греском цеститка отисла Вуцицу,упуцена је Додику!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

13.04.2017 14:21

ТО ЈЕ КЕСИЋ ИЗЛОБИРАО.

ОДГОВОРИТЕ