Tramp čestitao Vučiću pobjedu

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Sjedinjenih Američkih Država Kajla Skota, koji mu je uručio čestitku predsednika Donalda Trampa, koji, između ostalog, kaže da će SAD nastaviti da podržavaju napore koje Srbija ulaže u jačanje vladavine prava, modernizaciju ekonomije i trud da ostane stub stabilnosti u regionu Zapadnog Balkana.

Srbija 13.04.2017 | 15:36
Tramp čestitao Vučiću pobjedu
U Trampovoj čestitki stoji:

"„Primite moje najsrdačnije čestitke povodom izbora za predsednika Srbije.

Izbori su održani u ključnom trenutku za Srbiju. Radujem se daljem jačanju saradnje između naših zemalja. Drago mi je da imamo priliku da radimo na zajedničkim prioritetima, posebno na daljem jačanju bilateralnih i ekonomskih veza, unapređenju evrointegracija Srbije, normalizaciji odnosa sa Kosovom, kao i na pomirenju u regionu".

Tramp je dalje poručio:

"Nastavićemo da podržavamo napore koje Srbija ulaže u jačanje vladavine prava, modernizaciju ekonomije i trud da ostane stub stabilnosti u regionu Zapadnog Balkana. Takođe, postoje i nerešena pitanja u našim bilateralnim odnosima, koja mogu biti rešena jedino uz neprekidno angažovanje srpskih lidera na najvišem nivou.

Budućnost nosi i izazove i mogućnosti".

Dodao je, takođe, da će obeležavajući 135. godišnjicu bilateralnih diplomatskih odnosa naših zemlja, SAD raditi unapređenju zajedničkih ciljeva, promovisati globalnu stabilnost i postizanje mira i prosperiteta.

(Tanjug)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Cale!

13.04.2017 16:05

Greskom cestitka otisla Vucicu,upucena je Dodiku!!!!

ODGOVORITE
Name

BOBA

13.04.2017 16:21

TO JE KESIĆ IZLOBIRAO.

ODGOVORITE