ЛШ - Шекспир: Још смо живи!

"При оваквим одлукама судија просто не сме да греши. Знам да је њихов посао тежак, али морају добро да воде рачуна о стварима које одлучују утакмице", прокоментарисао је тренер Лестера пенал за Атлетико после меча.

Фудбал 13.04.2017 | 13:00
ЛШ - Шекспир: Још смо живи!
Тренер фудбалера Лестер Ситија Крег Шекспир није био превише разочаран у Мадриду иако је његова екипа доживела минимални пораз од Атлетика у првој утакмици четвртфинала Лиге шампиона. Он сматра да у реваншу његова екипа има озбиљне шансе за полуфинале.

"Верујем да нам је неко пре утакмице понудио пораз од 1:0, оберучке би прихватили. Дошли смо по гол у гостима, али видело се колико је Атлетико добра екипа. Још смо живи“, рекао је Шекспир после меча за Би-Би-Си.

Сматра да је судија Ериксон направио грешку кад је свирао пенал за Атлетико, што је, како се испоставило, решило меч.

“Разочаран сам због тога. То је био кључни детаљ. При оваквим одлукама судија просто не сме да греши. Знам да је њихов посао тежак, али морају добро да воде рачуна о стварима које одлучују утакмице.“

О жутом картону Роберта Хута због којег Немац неће моћи да игра у реваншу.

“Са њим је увек тако, ризиковали смо. Роберт је велики такмичар, а ово је, једноставно, била таква утакмица.“

Лестер је и у осмини финала први меч изгубио од Севиље у гостима, па је заблистао у реваншу на свом терену.

“Вечерас смо послали поруку да физички и психички можемо да одговоримо на овакав изазов. Знамо шта нас чека на нашем стадиону и шта морамо да урадимо“, закључио је Шекспир.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар