LŠ - Šekspir: Još smo živi!

"Pri ovakvim odlukama sudija prosto ne sme da greši. Znam da je njihov posao težak, ali moraju dobro da vode računa o stvarima koje odlučuju utakmice", prokomentarisao je trener Lestera penal za Atletiko posle meča.

Fudbal 13.04.2017 | 13:00
LŠ - Šekspir: Još smo živi!
Trener fudbalera Lester Sitija Kreg Šekspir nije bio previše razočaran u Madridu iako je njegova ekipa doživela minimalni poraz od Atletika u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona. On smatra da u revanšu njegova ekipa ima ozbiljne šanse za polufinale.

"Verujem da nam je neko pre utakmice ponudio poraz od 1:0, oberučke bi prihvatili. Došli smo po gol u gostima, ali videlo se koliko je Atletiko dobra ekipa. Još smo živi“, rekao je Šekspir posle meča za Bi-Bi-Si.

Smatra da je sudija Erikson napravio grešku kad je svirao penal za Atletiko, što je, kako se ispostavilo, rešilo meč.

“Razočaran sam zbog toga. To je bio ključni detalj. Pri ovakvim odlukama sudija prosto ne sme da greši. Znam da je njihov posao težak, ali moraju dobro da vode računa o stvarima koje odlučuju utakmice.“

O žutom kartonu Roberta Huta zbog kojeg Nemac neće moći da igra u revanšu.

“Sa njim je uvek tako, rizikovali smo. Robert je veliki takmičar, a ovo je, jednostavno, bila takva utakmica.“

Lester je i u osmini finala prvi meč izgubio od Sevilje u gostima, pa je zablistao u revanšu na svom terenu.

“Večeras smo poslali poruku da fizički i psihički možemo da odgovorimo na ovakav izazov. Znamo šta nas čeka na našem stadionu i šta moramo da uradimo“, zaključio je Šekspir.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar