Одмјерени Жардим: Нико се неће сјећати резултата!

Мбапе? Тај ће далеко да догура! Тренер Монака хвали навијаче.

Фудбал 13.04.2017 | 12:30
Одмјерени Жардим: Нико се неће сјећати резултата!
Одмерено и учтиво, не дозвољавајући да га захвати еуфорија полуфинала говорио је Леонардо Жардим после победе Монака на Вестфалену. Победе која његовом тиму гарантује куд и камо лакшу припрему реванша у коме ће после 3:2 морати да нападу Немци.

„Знали смо каквим квалитетом Борусија располаже и какав јој ветар у леђа дају навијачи. Лепо је победити у Дортмунду, али тек смо прешли пола пута. Још ништа нисмо урадили“, смирено ће Жардим.

Португласки стручњак одаје утисак човека који с с обе ноге чврсто стоји на земљи. Такав је и док одговара на питање о форми Килијана Мбапеа, који је у Дортмунду дао два гола.

„Мбапе доста напредује. Две године је у нашем тиму, ради, разуме шта му се каже и веома сам задовољан како је играо у Немачкој. Сматрам да ће достићи висок ниво“.

У закључку се бавио темом која нема везе са спортом, а која је проузроковала бес његовог колеге не клупи Борусије, Томаса Тухела.

„У историји неће остати записан резултат ове утакмице, него оно што јој је претходило. Драго ми је што су навијачи Монака представили и себе и клуб у лепом светлу. Веом сам срећан због става који су показали на овом гостовању. Било је тешко припремити меч, јер су синоћ моји играчи све време „били на телефону“, разговарали са пријатељима, члановима породица, девојкама. Пала им је концентрација, али упркос томе мислим да су на терену оба тима пружиола добру партију“, предочио је Леонардо Жардим.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар