Odmjereni Žardim: Niko se neće sjećati rezultata!

Mbape? Taj će daleko da dogura! Trener Monaka hvali navijače.

Fudbal 13.04.2017 | 12:30
Odmjereni Žardim: Niko se neće sjećati rezultata!
Odmereno i učtivo, ne dozvoljavajući da ga zahvati euforija polufinala govorio je Leonardo Žardim posle pobede Monaka na Vestfalenu. Pobede koja njegovom timu garantuje kud i kamo lakšu pripremu revanša u kome će posle 3:2 morati da napadu Nemci.

„Znali smo kakvim kvalitetom Borusija raspolaže i kakav joj vetar u leđa daju navijači. Lepo je pobediti u Dortmundu, ali tek smo prešli pola puta. Još ništa nismo uradili“, smireno će Žardim.

Portuglaski stručnjak odaje utisak čoveka koji s s obe noge čvrsto stoji na zemlji. Takav je i dok odgovara na pitanje o formi Kilijana Mbapea, koji je u Dortmundu dao dva gola.

„Mbape dosta napreduje. Dve godine je u našem timu, radi, razume šta mu se kaže i veoma sam zadovoljan kako je igrao u Nemačkoj. Smatram da će dostići visok nivo“.

U zaključku se bavio temom koja nema veze sa sportom, a koja je prouzrokovala bes njegovog kolege ne klupi Borusije, Tomasa Tuhela.

„U istoriji neće ostati zapisan rezultat ove utakmice, nego ono što joj je prethodilo. Drago mi je što su navijači Monaka predstavili i sebe i klub u lepom svetlu. Veom sam srećan zbog stava koji su pokazali na ovom gostovanju. Bilo je teško pripremiti meč, jer su sinoć moji igrači sve vreme „bili na telefonu“, razgovarali sa prijateljima, članovima porodica, devojkama. Pala im je koncentracija, ali uprkos tome mislim da su na terenu oba tima pružiola dobru partiju“, predočio je Leonardo Žardim.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar