Шутнули лопту преко ограде у Абердину - нашли је у Норвешкој!

Лопта је упала у реку Ди, оданде је отишла у Северно море, а њена „пловидба“ завршила се 1. 800 километара даље, на обали острва Вана, недалеко од града Тромсо!

Фудбал 14.04.2017 | 19:30
Шутнули лопту преко ограде у Абердину - нашли је у Норвешкој!
Кад сте као клинци играли фудбал, па вам се дешавало да када прејако шутнете лопту она одлети преко ограде. Нешто слично десило се момцима из омладинског тима шкотског Абердина, уз једну „малу“ разлику. Када су је шутнули преко ограде терена фудбалског клуба Бенкс О’Ди у Абердину она је завршила, ни мање, ни више него у Норвешкој!

Лопта је упала у реку Ди, оданде је отишла у Северно море, а њена „пловидба“ завршила се 1.800 километара даље, на обали острва Вана, недалеко од града Тромсо.

А како су поштени налазачи знали да је лопта Абердинова? Логично питање, а одговор је још једноставнији. На њој је било написано ФК Абердин и вода није скинула тај натпис.

Тако је извесни Џони Микелсен, чији пријатељ је пронашао лопту, послао и-мејл шкотском клубу.

“Здраво! Вероватно имате једног од најјачих шутера на свету! Мој пријатељ је на обали пронашао лопту са вашим именом. Доста је путовала. Мало се испрљала, али и даље може да се користи. Ево вам и слике да погледате“, написао је Норвежанин у мејлу.

Он је у изјави за Би-Би-Си рекао да планира да посети Шкотску.

“Можда могу да је донесем. То би било лепо.“

Извор: моззартспорт

ФОТО: Схуттерстоцк

Коментари / 0

Оставите коментар