Šutnuli loptu preko ograde u Aberdinu - našli je u Norveškoj!

Lopta je upala u reku Di, odande je otišla u Severno more, a njena „plovidba“ završila se 1. 800 kilometara dalje, na obali ostrva Vana, nedaleko od grada Tromso!

Fudbal 14.04.2017 | 19:30
Šutnuli loptu preko ograde u Aberdinu - našli je u Norveškoj!
Kad ste kao klinci igrali fudbal, pa vam se dešavalo da kada prejako šutnete loptu ona odleti preko ograde. Nešto slično desilo se momcima iz omladinskog tima škotskog Aberdina, uz jednu „malu“ razliku. Kada su je šutnuli preko ograde terena fudbalskog kluba Benks O’Di u Aberdinu ona je završila, ni manje, ni više nego u Norveškoj!

Lopta je upala u reku Di, odande je otišla u Severno more, a njena „plovidba“ završila se 1.800 kilometara dalje, na obali ostrva Vana, nedaleko od grada Tromso.

A kako su pošteni nalazači znali da je lopta Aberdinova? Logično pitanje, a odgovor je još jednostavniji. Na njoj je bilo napisano FK Aberdin i voda nije skinula taj natpis.

Tako je izvesni Džoni Mikelsen, čiji prijatelj je pronašao loptu, poslao i-mejl škotskom klubu.

“Zdravo! Verovatno imate jednog od najjačih šutera na svetu! Moj prijatelj je na obali pronašao loptu sa vašim imenom. Dosta je putovala. Malo se isprljala, ali i dalje može da se koristi. Evo vam i slike da pogledate“, napisao je Norvežanin u mejlu.

On je u izjavi za Bi-Bi-Si rekao da planira da poseti Škotsku.

“Možda mogu da je donesem. To bi bilo lepo.“

Izvor: mozzartsport

FOTO: Shutterstock

Komentari / 0

Ostavite komentar