Дејан Станковић: Интер ће опет у борбу за титулу!

Следи период стабилности. Легенда Неразура подржава Пиолија и нада се да ће актуелни тренер добити поверење и за наредну сезону.

Фудбал 20.04.2017 | 20:30
Дејан Станковић: Интер ће опет у борбу за титулу!
После трауматичног почетка сезоне са Франком де Буром на клупи, Интер је доласком Стефана Пиолија био на добром путу да спаси сезону и избори пласман у Европу, али је цео утисак поварио лошим резултатима у последњих неколико утакмица и шокантним поразима од Сампдорије и Кротонеа.

Мириеш на још једну несупешну сезону посрнулог великана, а навијачи са сетом гледају на времена када је Интер био казнена експедиција, господар Италије и шампион Европе. Један од славних чланова генерације које је са Мурињом освојила Триплету је и Дејан Станковићкоји верује да ће Интер у скорије време стати на ноге и бити конкурентан на домаћем и међунардонм фронту.

Бивши српски везиста се нада да су пред Интером лепши дани.

“Интер ће превазићи ову кризу. Увек сам оптимиста и верујем да ће Интер прегурати овај период кризе и да ће ускоро опет бити конкурент за титулу у Италији и успех у Европи. Можда је ова криза и могла да се очекује с обзиром на велики број промена у клубу. Сада следи период стабилности и добрих резултата”, рекао је Станковић за италијански Скај.  

Са посебном емоцијом прича у клубу са којим је освојио све.

“Интер је посбеан клуб за мене јер сам у њему остварио највеће успехе у каријери. Нисам играо за много клубова у каријери и сваки од њих је посебан. Ипак, Интер ми је остао у најлепшем сећању због свих успеха које смо остварили”.

Србин је пружио јавну подршку тренеру Стефану Пиолију.

“Ценим Пиолија и мислим да ће бити успешан у Интеру. Само му треба дати поверење и време. Верујем да ће остати у Интеру и за наредну сезону и да ће стручни штаб и руководства клуба наћи прави баланс да остваре циљеве које су зацртали”. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар