Dejan Stanković: Inter će opet u borbu za titulu!

Sledi period stabilnosti. Legenda Nerazura podržava Piolija i nada se da će aktuelni trener dobiti poverenje i za narednu sezonu.

Fudbal 20.04.2017 | 20:30
Dejan Stanković: Inter će opet u borbu za titulu!
Posle traumatičnog početka sezone sa Frankom de Burom na klupi, Inter je dolaskom Stefana Piolija bio na dobrom putu da spasi sezonu i izbori plasman u Evropu, ali je ceo utisak povario lošim rezultatima u poslednjih nekoliko utakmica i šokantnim porazima od Sampdorije i Krotonea.

Mirieš na još jednu nesupešnu sezonu posrnulog velikana, a navijači sa setom gledaju na vremena kada je Inter bio kaznena ekspedicija, gospodar Italije i šampion Evrope. Jedan od slavnih članova generacije koje je sa Murinjom osvojila Tripletu je i Dejan Stankovićkoji veruje da će Inter u skorije vreme stati na noge i biti konkurentan na domaćem i međunardonm frontu.

Bivši srpski vezista se nada da su pred Interom lepši dani.

“Inter će prevazići ovu krizu. Uvek sam optimista i verujem da će Inter pregurati ovaj period krize i da će uskoro opet biti konkurent za titulu u Italiji i uspeh u Evropi. Možda je ova kriza i mogla da se očekuje s obzirom na veliki broj promena u klubu. Sada sledi period stabilnosti i dobrih rezultata”, rekao je Stanković za italijanski Skaj.  

Sa posebnom emocijom priča u klubu sa kojim je osvojio sve.

“Inter je posbean klub za mene jer sam u njemu ostvario najveće uspehe u karijeri. Nisam igrao za mnogo klubova u karijeri i svaki od njih je poseban. Ipak, Inter mi je ostao u najlepšem sećanju zbog svih uspeha koje smo ostvarili”.

Srbin je pružio javnu podršku treneru Stefanu Pioliju.

“Cenim Piolija i mislim da će biti uspešan u Interu. Samo mu treba dati poverenje i vreme. Verujem da će ostati u Interu i za narednu sezonu i da će stručni štab i rukovodstva kluba naći pravi balans da ostvare ciljeve koje su zacrtali”. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar