Отворила душу: Пролазим пакао

Тужна сам што пролазим кроз тај пакао - објашњава певачица.

Србија 12.04.2017 | 18:43
Отворила душу: Пролазим пакао
Певачица Гоца Тржан отворила је душу и испричала како се суочава са последицама болести дијабетеса која је изненада променила њене планове.

"Раша и ја смо од почетка радили на беби и покушала сам да затрудним природним путем. Међутим, моја болест је ипак јача од тога, поготово јер немам више 20 година. Мој дијабетес је тип 2. Имам повишен инсулин, који утиче на упалне процесе у мом организму. Пила сам таблете, имала бројне терапије, држала стриктну дијету. Све ми је то помогло тренутно, али не трајно", каже Гоца.

"Мучила сам се, а мучим се и данас са тим. Не знам шта је проузраковало да добијем шећерну болест, нисам пушач, не пијем и увек сам се трудила да водим здрав живот. Вероватно стрес", истакла је Гоца.



Лекари су јој саветовали да покуша са вантелесном оплодњом, али су је упозорили да се не нада превише управо због дијабетеса.

"Тужна сам што пролазим кроз тај пакао јер и Раша и ја много желимо дете. Али он је јако стрпљив и разуман, ниједног тренутка ме није увредио због тога нити је инсистирао на детету. Њему је најбитније да сам ја добро и да сам здрава. Ми смо сигурни да ћемо једног дана имати нашу бебу, само треба да се држимо заједно", открила је певачица.

(Пинк.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар