Otvorila dušu: Prolazim pakao

Tužna sam što prolazim kroz taj pakao - objašnjava pevačica.

Srbija 12.04.2017 | 18:43
Otvorila dušu: Prolazim pakao
Pevačica Goca Tržan otvorila je dušu i ispričala kako se suočava sa posledicama bolesti dijabetesa koja je iznenada promenila njene planove.

"Raša i ja smo od početka radili na bebi i pokušala sam da zatrudnim prirodnim putem. Međutim, moja bolest je ipak jača od toga, pogotovo jer nemam više 20 godina. Moj dijabetes je tip 2. Imam povišen insulin, koji utiče na upalne procese u mom organizmu. Pila sam tablete, imala brojne terapije, držala striktnu dijetu. Sve mi je to pomoglo trenutno, ali ne trajno", kaže Goca.

"Mučila sam se, a mučim se i danas sa tim. Ne znam šta je prouzrakovalo da dobijem šećernu bolest, nisam pušač, ne pijem i uvek sam se trudila da vodim zdrav život. Verovatno stres", istakla je Goca.Lekari su joj savetovali da pokuša sa vantelesnom oplodnjom, ali su je upozorili da se ne nada previše upravo zbog dijabetesa.

"Tužna sam što prolazim kroz taj pakao jer i Raša i ja mnogo želimo dete. Ali on je jako strpljiv i razuman, nijednog trenutka me nije uvredio zbog toga niti je insistirao na detetu. Njemu je najbitnije da sam ja dobro i da sam zdrava. Mi smo sigurni da ćemo jednog dana imati našu bebu, samo treba da se držimo zajedno", otkrila je pevačica.

(Pink.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar