"Топло ми је око срца, кад ме Видић хвали!"!

Снажни штопер максимално озбиљно послушао похвале и савете Немање Видића, али открио да је веома поносан када такве речи долазе од толико доброг фудбалера.

Фудбал 14.04.2017 | 16:30
"Топло ми је око срца, кад ме Видић хвали!"!
"Ерик је почео заиста добро током два-три месеца. Потом није имао среће јер се повредио на Афричком купу нација, али ради се о агресивном играчу, који има велики потенцијал. Млад је и воли да игра одбрану, што је јако важно. Има квалитета да оде много даље од овога... И даље мислим да би Баји могао да формира сјајан дуо и са Филом Џонсом и са Крисом Смолингом. Смолинг има прави менталитет, има и снагу да обави задатак. И он воли да игра одбрану".

Ово је била изјава Немање Видића о његовом "наследнику" у срцу одбране Манчестер јунајтеда, фудбалеру из Обале Слоноваче Ерику Бајиу, који је ове среде прославио 22. рођендан.

Тим поводом је екипа која је задужена за официјелни сајт овог клуба, као и за комплетне односе са медијима, одлучила да изненади снажног штопера пустивши му видео изјаву легендардног штопера Немање Видића који је похвално говорио о њему.

Баји је пажљиво слушао шта говори Немања Видић и чак и у томе "заличио" је на српског штопера.

Био је максимално озбиљан, ни овакве похвале ми нису намамиле осмех на лице.

"Велико је задовољство чути такве речи од легенде Манчестер јунајтеда. Топло ми је око срца када чујем како говори о мени. Каже да му се свиђа како играм, али ме охрабрује и да радим јер сам још увек млад и имам места за напредак. Ја сам у великом клубу стога схватам да има још много ствари у којима могу бити бољи!", поручио је озбиљни Ерик Баји.

Са званичног профила "ђавола" прокоментарисали су: "Похвале Немање Видића, рођендани не могу бити много бољи од овога?".

Баји је прошлог лета на "Олд Трафорд" стигао из Виљареала и плаћен је високих 40 милиона евра, али се током ове сезоне показао као најбоље појачање Жозеа Муриња.

Одиграо је 28 утакмица у свим такмичењима, а још се чека његов први гол.

Нешто по чему је Немања Видић био упечатљив...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар