"Toplo mi je oko srca, kad me Vidić hvali!"!

Snažni štoper maksimalno ozbiljno poslušao pohvale i savete Nemanje Vidića, ali otkrio da je veoma ponosan kada takve reči dolaze od toliko dobrog fudbalera.

Fudbal 14.04.2017 | 16:30
"Toplo mi je oko srca, kad me Vidić hvali!"!
"Erik je počeo zaista dobro tokom dva-tri meseca. Potom nije imao sreće jer se povredio na Afričkom kupu nacija, ali radi se o agresivnom igraču, koji ima veliki potencijal. Mlad je i voli da igra odbranu, što je jako važno. Ima kvaliteta da ode mnogo dalje od ovoga... I dalje mislim da bi Baji mogao da formira sjajan duo i sa Filom Džonsom i sa Krisom Smolingom. Smoling ima pravi mentalitet, ima i snagu da obavi zadatak. I on voli da igra odbranu".

Ovo je bila izjava Nemanje Vidića o njegovom "nasledniku" u srcu odbrane Mančester junajteda, fudbaleru iz Obale Slonovače Eriku Bajiu, koji je ove srede proslavio 22. rođendan.

Tim povodom je ekipa koja je zadužena za oficijelni sajt ovog kluba, kao i za kompletne odnose sa medijima, odlučila da iznenadi snažnog štopera pustivši mu video izjavu legendardnog štopera Nemanje Vidića koji je pohvalno govorio o njemu.

Baji je pažljivo slušao šta govori Nemanja Vidić i čak i u tome "zaličio" je na srpskog štopera.

Bio je maksimalno ozbiljan, ni ovakve pohvale mi nisu namamile osmeh na lice.

"Veliko je zadovoljstvo čuti takve reči od legende Mančester junajteda. Toplo mi je oko srca kada čujem kako govori o meni. Kaže da mu se sviđa kako igram, ali me ohrabruje i da radim jer sam još uvek mlad i imam mesta za napredak. Ja sam u velikom klubu stoga shvatam da ima još mnogo stvari u kojima mogu biti bolji!", poručio je ozbiljni Erik Baji.

Sa zvaničnog profila "đavola" prokomentarisali su: "Pohvale Nemanje Vidića, rođendani ne mogu biti mnogo bolji od ovoga?".

Baji je prošlog leta na "Old Traford" stigao iz Viljareala i plaćen je visokih 40 miliona evra, ali se tokom ove sezone pokazao kao najbolje pojačanje Žozea Murinja.

Odigrao je 28 utakmica u svim takmičenjima, a još se čeka njegov prvi gol.

Nešto po čemu je Nemanja Vidić bio upečatljiv...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar