СМС и Манчестер јунајтед - почело је!

У италијанском пакету могао би да стигне и Дрис Мертенс!

Фудбал 15.04.2017 | 18:30
СМС и Манчестер јунајтед - почело је!
Сергеј Милинковић Савић и Манчестер јунајтед - почело је!

Тачније, скаути Црвених ђавола направили су први корак ка томе да на лето пазаре српски дијамант с небескоплавим бојама. Како јављају истакнута италијанска штампа, Жозе Мурињо је слао своје најближе сараднике како би посматрали Сергеја Милинковић Савићпротив Наполија протеклог викенда. Лацио је, додуше, убедљиво савладан (0:3), али је млади репрезентативац Србије провео цео меч на терену Олимпика и био један од бољих делова Небескоплавих. 

Оно што је такође откривено јесте да је експедиција из Манчестера гледала и наступ Дриса Мертенса, о чијем се доласку на Олд Трафорд навелико прича. Баш као и о великом интересовању за Сергеја. Јунајтед се последњих седмица помињао као потенцијална дестинација за некадашњег полазника фудбалске школе Војводине, иако су се Челси и Јувентус помињали као први кандидати. 

Очигледно је Жозе Мурињо решио да Полу Погби доведе квалитетно друштво. Евентуална куповина Милинковић Савића могла би да се повеже с одласком прекаљеног Мајкла Керика, којем на лето истиче уговор, због чега и одлази с Театра снова. 

Такође, све су чешће приче да ће се Јунајтед решити једног играча из двојца Андер Ерера - Маруан Фелаини, те да ће то вероватно бити белгијски дугајлија, који није оставио нарочито добар утисак у дресу Ђавола. 

А Сергеј Милинковић Савић требало би да буде куповина која би трајно решила питање - ко ће стајати поред Погбе у срцу везног реда Манчестер јунајтеда.

Са Мертенсом је другачија прича. Већ сте имали прилике да читате да је белгијски крилни нападач обавио телефонске разговоре с људима из Манчестера, те да је од потенцијалних купаца добио чек на годишњу плату од 4.700.000 евра. 

Подсетимо, Мертенс је последњих седмица у преговорима с Наполијем око продужетка уговора, али су разговори дошли у ћорсокак због разлике од 500.000 евра. Наполи нуди 2.500.000 евра, док Мертенс тражи три милиона.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар