SMS i Mančester junajted - počelo je!

U italijanskom paketu mogao bi da stigne i Dris Mertens!

Fudbal 15.04.2017 | 18:30
SMS i Mančester junajted - počelo je!
Sergej Milinković Savić i Mančester junajted - počelo je!

Tačnije, skauti Crvenih đavola napravili su prvi korak ka tome da na leto pazare srpski dijamant s nebeskoplavim bojama. Kako javljaju istaknuta italijanska štampa, Žoze Murinjo je slao svoje najbliže saradnike kako bi posmatrali Sergeja Milinković Savićprotiv Napolija proteklog vikenda. Lacio je, doduše, ubedljivo savladan (0:3), ali je mladi reprezentativac Srbije proveo ceo meč na terenu Olimpika i bio jedan od boljih delova Nebeskoplavih. 

Ono što je takođe otkriveno jeste da je ekspedicija iz Mančestera gledala i nastup Drisa Mertensa, o čijem se dolasku na Old Traford naveliko priča. Baš kao i o velikom interesovanju za Sergeja. Junajted se poslednjih sedmica pominjao kao potencijalna destinacija za nekadašnjeg polaznika fudbalske škole Vojvodine, iako su se Čelsi i Juventus pominjali kao prvi kandidati. 

Očigledno je Žoze Murinjo rešio da Polu Pogbi dovede kvalitetno društvo. Eventualna kupovina Milinković Savića mogla bi da se poveže s odlaskom prekaljenog Majkla Kerika, kojem na leto ističe ugovor, zbog čega i odlazi s Teatra snova. 

Takođe, sve su češće priče da će se Junajted rešiti jednog igrača iz dvojca Ander Erera - Maruan Felaini, te da će to verovatno biti belgijski dugajlija, koji nije ostavio naročito dobar utisak u dresu Đavola. 

A Sergej Milinković Savić trebalo bi da bude kupovina koja bi trajno rešila pitanje - ko će stajati pored Pogbe u srcu veznog reda Mančester junajteda.

Sa Mertensom je drugačija priča. Već ste imali prilike da čitate da je belgijski krilni napadač obavio telefonske razgovore s ljudima iz Mančestera, te da je od potencijalnih kupaca dobio ček na godišnju platu od 4.700.000 evra. 

Podsetimo, Mertens je poslednjih sedmica u pregovorima s Napolijem oko produžetka ugovora, ali su razgovori došli u ćorsokak zbog razlike od 500.000 evra. Napoli nudi 2.500.000 evra, dok Mertens traži tri miliona.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar