Ово су необични сексуални обичаји

Када завирите мало у традиције народа по свијету, сусрећете се са обичајима који су везани за секс, а у најмању руку су чудни.

Свијет 12.04.2017 | 16:00
Ово су необични сексуални обичаји
Јавна ејакулација

У древном Египту сви су били опсједнути мастурбацијом. У складу са тим народ је вјеровао да је ријека Нил настала након ејакулације бога Атума. Зато су фараони, током одређене манифестације, да би доказали своју сексуалну моћ,јавно мастурбирали крај Нила.

Имена за гениталије

Некада давно на Хавајима је било сасвим нормално да својим гениталијама дате имена. Постојале и посебне пјесме, које су људи писали о својим полним органима.

Подметни ногу

Народ Гуајиро из Колумбије има посебан церемонијални плес. Ако дјевојка током плеса подметне младићу ногу, они морају да имају секс.

Секс је болест

Међутим, у Ирској је појам секса сасвим супротан од онога што секс значи у Колумбији. Становници малог острва Енис Беј спадају међу најзатворенија друштва на свијету када је ријеч о сексу. Сваке године на острву је гомила научника која истражује понашање становника. За становнике овог острва секс је нешто јако лоше за њихово здравље и веома га ријетко упражњавају. а када то и раде, никада не скидају одјећу до краја.

Старије жене као учитељице секса

У Полинезији на одређеним острвима дјечаци имају први секс са 13 година. Али имају га са одређеном женом, старијом женом, коју су одабрали родитељи дјечака. Према острвљанима то је начин да се дјечаци на прави начин упознају са сексом.

(зена.блиц.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Пендула

12.04.2017 15:57

Полинезија је закон!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха,ха,ха

12.04.2017 17:03

Само не знам ста буде ако се дјеца заљубе

Name

Колумбијац

12.04.2017 18:15

Ни Колумбија није лоша

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вип-тетка

12.04.2017 19:43

Ја сеxсам 5 пута дневно и то 2пута у куци и 3 пута у парку

ОДГОВОРИТЕ