Ovo su neobični seksualni običaji

Kada zavirite malo u tradicije naroda po svijetu, susrećete se sa običajima koji su vezani za seks, a u najmanju ruku su čudni.

Svijet 12.04.2017 | 16:00
Ovo su neobični seksualni običaji
Javna ejakulacija

U drevnom Egiptu svi su bili opsjednuti masturbacijom. U skladu sa tim narod je vjerovao da je rijeka Nil nastala nakon ejakulacije boga Atuma. Zato su faraoni, tokom određene manifestacije, da bi dokazali svoju seksualnu moć,javno masturbirali kraj Nila.

Imena za genitalije

Nekada davno na Havajima je bilo sasvim normalno da svojim genitalijama date imena. Postojale i posebne pjesme, koje su ljudi pisali o svojim polnim organima.

Podmetni nogu

Narod Guajiro iz Kolumbije ima poseban ceremonijalni ples. Ako djevojka tokom plesa podmetne mladiću nogu, oni moraju da imaju seks.

Seks je bolest

Međutim, u Irskoj je pojam seksa sasvim suprotan od onoga što seks znači u Kolumbiji. Stanovnici malog ostrva Enis Bej spadaju među najzatvorenija društva na svijetu kada je riječ o seksu. Svake godine na ostrvu je gomila naučnika koja istražuje ponašanje stanovnika. Za stanovnike ovog ostrva seks je nešto jako loše za njihovo zdravlje i veoma ga rijetko upražnjavaju. a kada to i rade, nikada ne skidaju odjeću do kraja.

Starije žene kao učiteljice seksa

U Polineziji na određenim ostrvima dječaci imaju prvi seks sa 13 godina. Ali imaju ga sa određenom ženom, starijom ženom, koju su odabrali roditelji dječaka. Prema ostrvljanima to je način da se dječaci na pravi način upoznaju sa seksom.

(zena.blic.rs)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Pendula

12.04.2017 17:57

Polinezija je zakon!

ODGOVORITE
Name

Ha,ha,ha

12.04.2017 19:03

Samo ne znam sta bude ako se djeca zaljube

Name

Kolumbijac

12.04.2017 20:15

Ni Kolumbija nije loša

ODGOVORITE
Name

Vip-tetka

12.04.2017 21:43

Ja sexsam 5 puta dnevno i to 2puta u kuci i 3 puta u parku

ODGOVORITE