Старац ухапшен због блудних радњи

Седамдесетосмогодишњи И. Н. из Велике Кладуше приведен је јуче због сумње да је починио кривично дјело блудне радње над 14-годишњом дјевојчицом.

Босна и Херцеговина 12.04.2017 | 12:24
Старац ухапшен због блудних радњи
Наиме, полицији је у понедељак М. Е. пријавио да је његова малољетна комшиница отишла од куће и да не зна где се налази.
 
Полиција је одмах по пријави изашла на мјесто догађаја и обавила разговор са њеном мајком Т. А. (33), која им је рекла како сумња да се њена ћерка налази код 78-годишњег И. Н.

Полицајци су потом отишли на његову адресу, а како Фактор незванично сазнаје, старац им је наводно рекао како је дјевојчица раније од њега отишла негдје са својом млађом сестром. Старац је полицајце пустио да прегледају његову кућу, али они 14-годишњакињу унутра нису пронашли.

Следећег јутра, И. Н. је дошао у Полицијску станицу у Великој Кладуши и, према незваничним информацијама, рекао како се малољетница налази у његовом аутомобилу на паркингу испред станице.

Један од полицајаца је изашао испред и затекао девојчицу унутра, а старац је приведен ради испитивања.

И. Н. је полицајцима рекао како је дјевојчица дошла код њега око три сата иза поноћи, а незванично се сазнаје да им је, између осталог, признао да је међу њима било и неког "дирања".

(Фактор)

Коментари / 0

Оставите коментар