Starac uhapšen zbog bludnih radnji

Sedamdesetosmogodišnji I. N. iz Velike Kladuše priveden je juče zbog sumnje da je počinio krivično djelo bludne radnje nad 14-godišnjom djevojčicom.

Bosna i Hercegovina 12.04.2017 | 12:24
Starac uhapšen zbog bludnih radnji
Naime, policiji je u ponedeljak M. E. prijavio da je njegova maloljetna komšinica otišla od kuće i da ne zna gde se nalazi.
 
Policija je odmah po prijavi izašla na mjesto događaja i obavila razgovor sa njenom majkom T. A. (33), koja im je rekla kako sumnja da se njena ćerka nalazi kod 78-godišnjeg I. N.

Policajci su potom otišli na njegovu adresu, a kako Faktor nezvanično saznaje, starac im je navodno rekao kako je djevojčica ranije od njega otišla negdje sa svojom mlađom sestrom. Starac je policajce pustio da pregledaju njegovu kuću, ali oni 14-godišnjakinju unutra nisu pronašli.

Sledećeg jutra, I. N. je došao u Policijsku stanicu u Velikoj Kladuši i, prema nezvaničnim informacijama, rekao kako se maloljetnica nalazi u njegovom automobilu na parkingu ispred stanice.

Jedan od policajaca je izašao ispred i zatekao devojčicu unutra, a starac je priveden radi ispitivanja.

I. N. je policajcima rekao kako je djevojčica došla kod njega oko tri sata iza ponoći, a nezvanično se saznaje da im je, između ostalog, priznao da je među njima bilo i nekog "diranja".

(Faktor)

Komentari / 0

Ostavite komentar