ЛШ - Луис Енрике: Свакоме можемо да дамо четири гола!

“Не знам да ли смем да судим о Јувентусу, али овај садашњи је прелеп", не штеди комплименте тренер Барселоне и најављује борбу у реваншу.

Фудбал 12.04.2017 | 16:00
ЛШ - Луис Енрике: Свакоме можемо да дамо четири гола!
Разочаран после торинских 0:3, Луис Енрике је сложио фацу незадовољног човека. Очекивано, јер га је колега на другој страни Макс Алегри фудбалски речено потпуно “израдио”.

“Имам осећај да сам доспео у ноћну мору. Као тренеру тешко ми је да објасним како су били супериорнији од нас. Јувентус је 101% одговоран тим, препустили су нам лопту у наставку и дотукли нас трећим поготком. Нисмо имали среће, али већ сада размишљамо како да се подигнемо и дамо им четири гола у реваншу”, рекао је Енрике.

Упоредио је вечерашњи пораз са оним у Паризу (0:1) пре месец дана.

“Први пут сам се као тренер вечерас осетио беспомоћно. Видео сам жељу код мојих фудбалера, али ми није јасно како су успели да направе сличне грешке као у Паризу. То је наш највећи проблем.”

Енрике не крије да размишља о победи у реваншу и проласку у полуфинале.

“Нећу да причам о будућности, али волим да мислим позитивно. Оптимиста сам, али нисам то видео код својих играча вечерас на терену. До сутра ујутру нећу да размишљам о реваншу.”

Али, Јувентус није Пари Сен Жермен…

"Не причам о победи у реваншу зато што сам бесан на играче. Ако повратимо своју снагу и игру можемо сваком да дамо четири гола.”

На питање како му се две године после берлинског финала чини Јувентус са Данијем Алвесом, тренер Барсе је дипломатски одговорио.

“Не знам да ли смем да судим о Јувентусу, али овај садашњи је прелеп. Одиграли су утакмицу на врхунском нивоу са великим интензитетом. Притискали су нас и потпуно надтрчали. Дани је радио оно што увек ради, он доноси срчаност сваком тиму. Честитке Јувентусу на игри”, поручио је Луис Енрике.

Поштено.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Пензионер

12.04.2017 14:02

Мало је екипа које су Јувентусу дале пуно голова.

ОДГОВОРИТЕ