LŠ - Luis Enrike: Svakome možemo da damo četiri gola!

“Ne znam da li smem da sudim o Juventusu, ali ovaj sadašnji je prelep", ne štedi komplimente trener Barselone i najavljuje borbu u revanšu.

Fudbal 12.04.2017 | 16:00
LŠ - Luis Enrike: Svakome možemo da damo četiri gola!
Razočaran posle torinskih 0:3, Luis Enrike je složio facu nezadovoljnog čoveka. Očekivano, jer ga je kolega na drugoj strani Maks Alegri fudbalski rečeno potpuno “izradio”.

“Imam osećaj da sam dospeo u noćnu moru. Kao treneru teško mi je da objasnim kako su bili superiorniji od nas. Juventus je 101% odgovoran tim, prepustili su nam loptu u nastavku i dotukli nas trećim pogotkom. Nismo imali sreće, ali već sada razmišljamo kako da se podignemo i damo im četiri gola u revanšu”, rekao je Enrike.

Uporedio je večerašnji poraz sa onim u Parizu (0:1) pre mesec dana.

“Prvi put sam se kao trener večeras osetio bespomoćno. Video sam želju kod mojih fudbalera, ali mi nije jasno kako su uspeli da naprave slične greške kao u Parizu. To je naš najveći problem.”

Enrike ne krije da razmišlja o pobedi u revanšu i prolasku u polufinale.

“Neću da pričam o budućnosti, ali volim da mislim pozitivno. Optimista sam, ali nisam to video kod svojih igrača večeras na terenu. Do sutra ujutru neću da razmišljam o revanšu.”

Ali, Juventus nije Pari Sen Žermen…

"Ne pričam o pobedi u revanšu zato što sam besan na igrače. Ako povratimo svoju snagu i igru možemo svakom da damo četiri gola.”

Na pitanje kako mu se dve godine posle berlinskog finala čini Juventus sa Danijem Alvesom, trener Barse je diplomatski odgovorio.

“Ne znam da li smem da sudim o Juventusu, ali ovaj sadašnji je prelep. Odigrali su utakmicu na vrhunskom nivou sa velikim intenzitetom. Pritiskali su nas i potpuno nadtrčali. Dani je radio ono što uvek radi, on donosi srčanost svakom timu. Čestitke Juventusu na igri”, poručio je Luis Enrike.

Pošteno.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Penzioner

12.04.2017 14:02

Malo je ekipa koje su Juventusu dale puno golova.

ODGOVORITE