Хитно зауставити политичку корупцију

Потребан је виши степен одговорности, озбиљности и поштовања свих грађана и одважно НЕ свим друштвено штетним и негативним појавама као што су; политичка корупција, политичка трговина, криминал, неморал, непотизам, страначко запошљавање и све друге друштвено штетне и негативне појаве, саопштила је Социјална народна иницијатива.

Република Српска 11.04.2017 | 21:28
Хитно зауставити политичку корупцију
Ове појаве могу довести до социјалне експлозије из неимаштине већине грађана, те до ескалације незадовољства и непослушности као начином рјешавања нагомиланих социјалних и општедруштвених проблема са којима су суочени најшири слојеви грађана.

Како се наводи у саопштењу, Социјална народна иницијатива је у завршним припремама организовања Савеза невладиних организација са циљем да се институцијонално ојачају интереси Републике Српске, али и да се прошири и ојача мрежа невладиних организација у борби против свих дрштвено штетних и негативних појава.

Социјална народна иницијатива дјелује већ пет година, а позвана је од великог броја невладиних организација и других субјеката да се као носилац ових прогресивних идеја још више и активније укључи у реализацију наведених циљева, те максималну заштиту социјалне сигурности свих грађана, наводи се у саопштењу.

(Социјална народна иницијатива)

Коментари / 0

Оставите коментар