Hitno zaustaviti političku korupciju

Potreban je viši stepen odgovornosti, ozbiljnosti i poštovanja svih građana i odvažno NE svim društveno štetnim i negativnim pojavama kao što su; politička korupcija, politička trgovina, kriminal, nemoral, nepotizam, stranačko zapošljavanje i sve druge društveno štetne i negativne pojave, saopštila je Socijalna narodna inicijativa.

Republika Srpska 11.04.2017 | 21:28
Hitno zaustaviti političku korupciju
Ove pojave mogu dovesti do socijalne eksplozije iz neimaštine većine građana, te do eskalacije nezadovoljstva i neposlušnosti kao načinom rješavanja nagomilanih socijalnih i opštedruštvenih problema sa kojima su suočeni najširi slojevi građana.

Kako se navodi u saopštenju, Socijalna narodna inicijativa je u završnim pripremama organizovanja Saveza nevladinih organizacija sa ciljem da se institucijonalno ojačaju interesi Republike Srpske, ali i da se proširi i ojača mreža nevladinih organizacija u borbi protiv svih drštveno štetnih i negativnih pojava.

Socijalna narodna inicijativa djeluje već pet godina, a pozvana je od velikog broja nevladinih organizacija i drugih subjekata da se kao nosilac ovih progresivnih ideja još više i aktivnije uključi u realizaciju navedenih ciljeva, te maksimalnu zaštitu socijalne sigurnosti svih građana, navodi se u saopštenju.

(Socijalna narodna inicijativa)

Komentari / 0

Ostavite komentar