Додик може да живи само у мутној води

"Додик је једна врста политичке рибе која може само да живи у мутној води, он не може да живи у бистрој води и колико више ту воду замути толико ће више да профитира", рекао је Вукота Говедарица за Н1.

Република Српска 11.04.2017 | 19:25
Додик може да живи само у мутној води
"Дакле, то је његов политички мото и то је његов политички кредо и то је амбијент у којем он може једино да живи. Зашто је то тако уствари? Из простог разлога зато што је послије 11 година континуитетне владавине успио да направи један велики број привилегованих и супер богатих породица, са друге стране огромну масу незадовољних, сиромашних и непривилегованих и обесправљених", оштро је наставио Годведарица.

Подсјећамо, Додик је раније отптужио СДС да обмањује грађане Републике Српске јефтином демагогијом и измишљотинама, јер је њима ионако одавно све јасно.

Додик је рекао да је лидер СДА Бакир Изетбеговић "изабрао СДС и остале партијице из Савеза за промјене" да буду власт у заједничким институцијама БиХ и да подржавају његову политику, иако те партије нису већинска воља грађана Српске.

Предсједник Републике Српске и СНСД-а Милорад Додик позвао је СДС да заједно с СНСД-ом гласа за смјену Савјета министара, ако су тачне СДС-ове тврдње о "илегалној" сједници Савјета министара БиХ на којој је закон о повећању акциза упућен у парламентарну процедуру.

Говердарицу интересује:

- О чему Додик друго да прича него о смјени Савјета министара?

- Зашто уопште долази до повећања акциза?

- И да ли је то у интересу Републике Српске или приватних џепова?

"И шта ће сада друго Додик причати него о смјени Савјета министара, па ваљда је познато господину Додику како и на који начин се формира Савјет министара и како Савјет министара може да буде расформиран. Значи, Дејтон има своје специфичности и не може се Савјет министара опозвати као Влада Републике Српске. Према томе он покушава да гради један амбијент у коме сви треба да буду кривци изузев оне политике која је направила катастрофалне резултате у економији привреди и генерално гледајући".

Највећу штету је направио Српској Милорад Додик, тврди Говедарица.

"Зашто уопште долази до повећања акциза, ево питам ја сада Милорада Додика. Да подсјетим Додика, три банке су пропале у Републици Српској па је услов ММФ-а и пренос надлежности са Републичког на државни ниво, а по основу закона о осигурању депозита у банкама БиХ. Је ли то добро за РС ја сада питам Милорада Додика? Па то је велеиздајничка политика, што човјек ради у континуитету, унуштио је три банке, преноси надлежност када је у питању банкарство и банкарски сектор, повећава акцизе да би могао тај износ новца да посматра као сопствени плијен и прича о политици која није у интересу Републике Српске".

Говедарица је у разговору за Н1 истакао и то да је фрапиран његовим изјавама и да је Додик очигледно у страху и толикој паници да он више и не зна шта прича, реално гледајући.

(Н1)

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

Сдс Фоца

11.04.2017 18:12

Све си у праву мој Вукота,али када вама о глави ради Крсмановиц ста мозес оцекивати од црвених кмера????Он вам је зло у савезу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синдјелић

11.04.2017 18:38

Додик је родјен за негативца у филму, класичан примјер провидног сплеткароша, који се у својим лазима губи.

Name

Пипо

12.04.2017 11:20

Добро си рецеп открио Вукота једино ниси поредење рекао па зна се ко зиви у мутној води ја цу те допунити сом воли муљ и мутну воду свака цаст за ову констатацију,

Name

Асада

11.04.2017 18:18

Ко је паметан разумјеце зив био преседнице Вукота..додо је мниппулант лазни србин у заблуди зиви као и гласаци његови оце контрамитинг сто знац страх га хвата кукавица

ОДГОВОРИТЕ
Name

папагај

11.04.2017 18:38

Понављацу ко папагај. Говедарице, планира се велика пљацка РС, ФБХ и БХ. Ако се усвоји закон о акцизама све паре одосе у Интеграл и Путеве вец како се зове у ФБХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Говедарица,

14.04.2017 11:17

Свима је познато, а незнам да ли и Вама, да додик дизе кредит ММФ да би презадузио РС (а и себе ту окористио), а када РС не буде могла сервисирати дуг, а кредит је хипотекарни (гарант РС) онда РС оде у власниство ММФ-а, а власник ту РС има право дати Босњацима или Хрватима-било коме. Додик продаје РС. О томе у јавности прицајте.

Name

007

11.04.2017 19:11

Вукота,пусти шупљу,већ га победите на изборима,све остало је дим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драго

11.04.2017 19:11

Додик је страни плаценик

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

11.04.2017 19:24

Чији?

Name

Рере

11.04.2017 19:59

Америцки...

Name

ДЈУКА

11.04.2017 19:23

У СИТУАЦИЈИ КАКВА ЈЕСТЕ АКО НЕ ОРГАНИЗУЈЕТЕ МИТИНГ СТО ПРИЈЕ ДА ДОКАЗЕТЕ ОВОМ БАНДИТУ ДА ИМАТЕ ДАМУ НЕМОЈТЕ СЕ НАДАТИ ПОДРЗЦИ НАПАЦЕНОГ НАРОДА У ПРОТИВНОМ ДО ДАЉЊЕГ ОН ОСТАЈЕ ГЛАВНИ БАЈА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ааа

11.04.2017 19:35

Из додика говори звијер, добро би било да струцњаци прокоментаришу његов израз лица када је помињао контрамитинг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

даље

11.04.2017 19:39

Народе, мислите на будуцност своје дјеце и унуцади. Да ли им зелимо оставити у наследство само патњу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аш

11.04.2017 19:43

Релно гледано ми смо у великом проблему. Имамо психопате на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пс

11.04.2017 19:45

Мене не брине власт, мене брине народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

елиот

12.04.2017 06:48

Вукота, радиш ли ти иста друго осим свакодневне изјаве од Додику, па јеси ли се толико обсесирао с њим па не можеш без њега. Ради за своју странку, рјесавај проблеме на нивоу гдје стојиш и пусти Доду да смрди.

ОДГОВОРИТЕ