Dodik može da živi samo u mutnoj vodi

"Dodik je jedna vrsta političke ribe koja može samo da živi u mutnoj vodi, on ne može da živi u bistroj vodi i koliko više tu vodu zamuti toliko će više da profitira", rekao je Vukota Govedarica za N1.

Republika Srpska 11.04.2017 | 19:25
Dodik može da živi samo u mutnoj vodi
"Dakle, to je njegov politički moto i to je njegov politički kredo i to je ambijent u kojem on može jedino da živi. Zašto je to tako ustvari? Iz prostog razloga zato što je poslije 11 godina kontinuitetne vladavine uspio da napravi jedan veliki broj privilegovanih i super bogatih porodica, sa druge strane ogromnu masu nezadovoljnih, siromašnih i neprivilegovanih i obespravljenih", oštro je nastavio Godvedarica.

Podsjećamo, Dodik je ranije otptužio SDS da obmanjuje građane Republike Srpske jeftinom demagogijom i izmišljotinama, jer je njima ionako odavno sve jasno.

Dodik je rekao da je lider SDA Bakir Izetbegović "izabrao SDS i ostale partijice iz Saveza za promjene" da budu vlast u zajedničkim institucijama BiH i da podržavaju njegovu politiku, iako te partije nisu većinska volja građana Srpske.

Predsjednik Republike Srpske i SNSD-a Milorad Dodik pozvao je SDS da zajedno s SNSD-om glasa za smjenu Savjeta ministara, ako su tačne SDS-ove tvrdnje o "ilegalnoj" sjednici Savjeta ministara BiH na kojoj je zakon o povećanju akciza upućen u parlamentarnu proceduru.

Goverdaricu interesuje:

- O čemu Dodik drugo da priča nego o smjeni Savjeta ministara?

- Zašto uopšte dolazi do povećanja akciza?

- I da li je to u interesu Republike Srpske ili privatnih džepova?

"I šta će sada drugo Dodik pričati nego o smjeni Savjeta ministara, pa valjda je poznato gospodinu Dodiku kako i na koji način se formira Savjet ministara i kako Savjet ministara može da bude rasformiran. Znači, Dejton ima svoje specifičnosti i ne može se Savjet ministara opozvati kao Vlada Republike Srpske. Prema tome on pokušava da gradi jedan ambijent u kome svi treba da budu krivci izuzev one politike koja je napravila katastrofalne rezultate u ekonomiji privredi i generalno gledajući".

Najveću štetu je napravio Srpskoj Milorad Dodik, tvrdi Govedarica.

"Zašto uopšte dolazi do povećanja akciza, evo pitam ja sada Milorada Dodika. Da podsjetim Dodika, tri banke su propale u Republici Srpskoj pa je uslov MMF-a i prenos nadležnosti sa Republičkog na državni nivo, a po osnovu zakona o osiguranju depozita u bankama BiH. Je li to dobro za RS ja sada pitam Milorada Dodika? Pa to je veleizdajnička politika, što čovjek radi u kontinuitetu, unuštio je tri banke, prenosi nadležnost kada je u pitanju bankarstvo i bankarski sektor, povećava akcize da bi mogao taj iznos novca da posmatra kao sopstveni plijen i priča o politici koja nije u interesu Republike Srpske".

Govedarica je u razgovoru za N1 istakao i to da je frapiran njegovim izjavama i da je Dodik očigledno u strahu i tolikoj panici da on više i ne zna šta priča, realno gledajući.

(N1)

Komentari / 16

Ostavite komentar
Name

Sds Foca

11.04.2017 18:12

Sve si u pravu moj Vukota,ali kada vama o glavi radi Krsmanovic sta mozes ocekivati od crvenih kmera????On vam je zlo u savezu!

ODGOVORITE
Name

Sindjelić

11.04.2017 18:38

Dodik je rodjen za negativca u filmu, klasičan primjer providnog spletkaroša, koji se u svojim lazima gubi.

Name

Pipo

12.04.2017 11:20

Dobro si recep otkrio Vukota jedino nisi poredenje rekao pa zna se ko zivi u mutnoj vodi ja cu te dopuniti som voli mulj i mutnu vodu svaka cast za ovu konstataciju,

Name

Asada

11.04.2017 18:18

Ko je pametan razumjece ziv bio presednice Vukota..dodo je mnippulant lazni srbin u zabludi zivi kao i glasaci njegovi oce kontramiting sto znac strah ga hvata kukavica

ODGOVORITE
Name

papagaj

11.04.2017 18:38

Ponavljacu ko papagaj. Govedarice, planira se velika pljacka RS, FBH i BH. Ako se usvoji zakon o akcizama sve pare odose u Integral i Puteve vec kako se zove u FBH.

ODGOVORITE
Name

Govedarica,

14.04.2017 11:17

Svima je poznato, a neznam da li i Vama, da dodik dize kredit MMF da bi prezaduzio RS (a i sebe tu okoristio), a kada RS ne bude mogla servisirati dug, a kredit je hipotekarni (garant RS) onda RS ode u vlasnistvo MMF-a, a vlasnik tu RS ima pravo dati Bosnjacima ili Hrvatima-bilo kome. Dodik prodaje RS. O tome u javnosti pricajte.

Name

007

11.04.2017 19:11

Vukota,pusti šuplju,već ga pobedite na izborima,sve ostalo je dim.

ODGOVORITE
Name

Drago

11.04.2017 19:11

Dodik je strani placenik

ODGOVORITE
Name

re

11.04.2017 19:24

Čiji?

Name

Rere

11.04.2017 19:59

Americki...

Name

DJUKA

11.04.2017 19:23

U SITUACIJI KAKVA JESTE AKO NE ORGANIZUJETE MITING STO PRIJE DA DOKAZETE OVOM BANDITU DA IMATE DAMU NEMOJTE SE NADATI PODRZCI NAPACENOG NARODA U PROTIVNOM DO DALJNJEG ON OSTAJE GLAVNI BAJA

ODGOVORITE
Name

aaa

11.04.2017 19:35

Iz dodika govori zvijer, dobro bi bilo da strucnjaci prokomentarišu njegov izraz lica kada je pominjao kontramiting.

ODGOVORITE
Name

dalje

11.04.2017 19:39

Narode, mislite na buducnost svoje djece i unucadi. Da li im zelimo ostaviti u nasledstvo samo patnju.

ODGOVORITE
Name

11.04.2017 19:43

Relno gledano mi smo u velikom problemu. Imamo psihopate na vlasti.

ODGOVORITE
Name

ps

11.04.2017 19:45

Mene ne brine vlast, mene brine narod.

ODGOVORITE
Name

eliot

12.04.2017 06:48

Vukota, radiš li ti ista drugo osim svakodnevne izjave od Dodiku, pa jesi li se toliko obsesirao s njim pa ne možeš bez njega. Radi za svoju stranku, rjesavaj probleme na nivou gdje stojiš i pusti Dodu da smrdi.

ODGOVORITE