Пјевачица Цолоние има тајну страст

Група Цолониа већ је 20 година на нашој естрадној сцени верна свом препознатљивом денс музичком стилу, бенд који одлично кокетира с љубавном тематиком у својим песмама и успешно своју верну публику веже за себе емоцијом коју им директно преноси на својим наступима.

Свијет 11.04.2017 | 18:46
Пјевачица Цолоние има тајну страст
Једнако верни су и публици у најпопуларнијем београдском клубу Касинагде ће 12. априла одржати још један концерт за памћење.

Иако су већ неко време у студију где припремају компилацијски албум, Цолониа није смањила темпо концерата, а свестрана певачица Индира Левак обећава одличан провод и јако се радује поновном сусрету с београдском публиком у Касини.

Индира Левак позната је по неисцрпној енергији и ведром духу, а осим певачком каријером, данас се бави и дизајном намештаја.

Одувек ју је занимао дизајн, а захваљујући супругу Мирославу који се већ годинама бави производњом справа за вежбање, Индира је напокон добила могућност своје идеје преточити у нацрте и да их реализује. Наруџбе за Индирин намештај с потписом стижу свакодневно, тако да певачица наглашава да музичка каријера никада неће трпети због њене друге љубави, напротив, одлично се надопуњују.

Искрена емоција је оно што Цолониа нуди и то публика препознаје и радо долази на концерте по своју дозу позитиве и љубави. Искрени, расплесани и весели, група с одличним сценским наступом и атрактивним плесачицама сигурно су најбољи избор за одличну забаву ове среде у београдском клубу Касина.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар