Pjevačica Colonie ima tajnu strast

Grupa Colonia već je 20 godina na našoj estradnoj sceni verna svom prepoznatljivom dens muzičkom stilu, bend koji odlično koketira s ljubavnom tematikom u svojim pesmama i uspešno svoju vernu publiku veže za sebe emocijom koju im direktno prenosi na svojim nastupima.

Svijet 11.04.2017 | 18:46
Pjevačica Colonie ima tajnu strast
Jednako verni su i publici u najpopularnijem beogradskom klubu Kasinagde će 12. aprila održati još jedan koncert za pamćenje.

Iako su već neko vreme u studiju gde pripremaju kompilacijski album, Colonia nije smanjila tempo koncerata, a svestrana pevačica Indira Levak obećava odličan provod i jako se raduje ponovnom susretu s beogradskom publikom u Kasini.

Indira Levak poznata je po neiscrpnoj energiji i vedrom duhu, a osim pevačkom karijerom, danas se bavi i dizajnom nameštaja.

Oduvek ju je zanimao dizajn, a zahvaljujući suprugu Miroslavu koji se već godinama bavi proizvodnjom sprava za vežbanje, Indira je napokon dobila mogućnost svoje ideje pretočiti u nacrte i da ih realizuje. Narudžbe za Indirin nameštaj s potpisom stižu svakodnevno, tako da pevačica naglašava da muzička karijera nikada neće trpeti zbog njene druge ljubavi, naprotiv, odlično se nadopunjuju.

Iskrena emocija je ono što Colonia nudi i to publika prepoznaje i rado dolazi na koncerte po svoju dozu pozitive i ljubavi. Iskreni, rasplesani i veseli, grupa s odličnim scenskim nastupom i atraktivnim plesačicama sigurno su najbolji izbor za odličnu zabavu ove srede u beogradskom klubu Kasina.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar