Керику дража пензија него Њукасл!

„Био сам предуго на Олд Трафорду и уживао сам. Нећу играти више ни за један други енглески клуб то је сигурно", каже времешни везиста Манчестер Јунајтеда.

Фудбал 16.04.2017 | 18:00
Керику дража пензија него Њукасл!
Искусни везиста Манчестер Јунајтеда Мајкл Керик одбацио је могућност да се пресели у Њукасл на крају сезоне, након што му истекне уговор са Црвеним ђаволима. 

Времешни фудбалер (35) броји последње дане у дресу тима са Олд Трафорда пошто му уговор истиче у јуну, али још увек није донео одлуку о даљем наставку каријере. Свраке имају идеју да му понуде уговор свесне да би им његово искуство добро дошло у повратничкој сезони у Премијер лиги, али... 

Није тајна да је Керик одрастао као велики навијач Њукасла, али играч сам поручује да највероватније никада неће обући црно-бели дрес.

„Мислим да је мој воз за Њукасл прошао. Када сам био клинац навијао сам за Свраке и сањао како ћу једнога дана обући црно-бели дрес, али опет сматрам себе срећним што сам оволико дуго остао у Манчестер Јунајтеду. То је она ситуација у животу када не можете баш све да остварите“, рекао је Керик за ново издање Јунајтедовог клупског магазина.

Некадашњи репрезентативац Енглеске каже да не размишља ни о једном другом клубу на Острву и да је пензија реална опција.

„Био сам предуго на Олд Трафорду и уживао сам. Нећу играти више ни за један други енглески клуб то је сигурно. Видећемо шта ће се десити у јуну, тренутно немам ништа конкретно у плану, уживам у садашњости“, закључио је Мајкл Керик којем ће Јунајтед крајем маја уприличити свечану утакмицу на Олд Трафорду на којој ће се појавити и Србин Немања Видић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар