Keriku draža penzija nego Njukasl!

„Bio sam predugo na Old Trafordu i uživao sam. Neću igrati više ni za jedan drugi engleski klub to je sigurno", kaže vremešni vezista Mančester Junajteda.

Fudbal 16.04.2017 | 18:00
Keriku draža penzija nego Njukasl!
Iskusni vezista Mančester Junajteda Majkl Kerik odbacio je mogućnost da se preseli u Njukasl na kraju sezone, nakon što mu istekne ugovor sa Crvenim đavolima. 

Vremešni fudbaler (35) broji poslednje dane u dresu tima sa Old Traforda pošto mu ugovor ističe u junu, ali još uvek nije doneo odluku o daljem nastavku karijere. Svrake imaju ideju da mu ponude ugovor svesne da bi im njegovo iskustvo dobro došlo u povratničkoj sezoni u Premijer ligi, ali... 

Nije tajna da je Kerik odrastao kao veliki navijač Njukasla, ali igrač sam poručuje da najverovatnije nikada neće obući crno-beli dres.

„Mislim da je moj voz za Njukasl prošao. Kada sam bio klinac navijao sam za Svrake i sanjao kako ću jednoga dana obući crno-beli dres, ali opet smatram sebe srećnim što sam ovoliko dugo ostao u Mančester Junajtedu. To je ona situacija u životu kada ne možete baš sve da ostvarite“, rekao je Kerik za novo izdanje Junajtedovog klupskog magazina.

Nekadašnji reprezentativac Engleske kaže da ne razmišlja ni o jednom drugom klubu na Ostrvu i da je penzija realna opcija.

„Bio sam predugo na Old Trafordu i uživao sam. Neću igrati više ni za jedan drugi engleski klub to je sigurno. Videćemo šta će se desiti u junu, trenutno nemam ništa konkretno u planu, uživam u sadašnjosti“, zaključio je Majkl Kerik kojem će Junajted krajem maja upriličiti svečanu utakmicu na Old Trafordu na kojoj će se pojaviti i Srbin Nemanja Vidić.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar