Тони Адамс већ бриљира: Овдје сам да шутнем играче у задњицу!

„Борићемо се да победимо у свакој утакмици, то је оно што председник хоће, а то је оно и што навијачи желе“, каже нови тренер Гранаде.

Фудбал 13.04.2017 | 12:00
Тони Адамс већ бриљира: Овдје сам да шутнем играче у задњицу!
Тони Адамс је данас и званично стигао у Гранаду. Прослављени Енглез имаће ђаволски тежак посао, да тиму са југа Шпаније у наредних седам кола омогући опстанак и још једну сезону у Примери, која из ове перспективе делује веома далеко.

Ако ништа друго, Адамс је барем оптимиста. Легендарни Енглез зна шта га чека, јер је добро упознат са ситуацијом у Гранади.

„Овде сам већ пет месеци, али нисам очекивао да ћу добити овај посао. Захвалан сам претходнику Лукасу Алкаразу којем желим све најбоље. Пробаћемо да победимо на свим утакмицама, а ја ћу испробати неке нове ствари у тренингу како бих мало раздрмао играче, пошто нам је потребно чудо са направимо до краја сезоне. Само тренинг може да нас учини снажним тимом, то је моја филозофија. Желим да будемо екипа коју је тешко победити“, истакао је Адамс.

Прослављени Енглез је добро лоцирао недостатке свог тима.

„До сада смо примили превише голова. Борићемо се да победимо у свакој утакмици. То је оно што председник хоће, а то је оно и што навијачи желе“, подсећа Адамс.

На крају је открио и да је његов посао на клупи Гранаде привременог карактера.

„Бићу само привремени тренер. Овде сам да шутнем фудбалере у задњицу и натерам их да победе. Имам 40-годишње искуство. Наш циљ сада је победа у недељу. Треба да будемо чврста и компактна целина, то нам је посао у наредних седам утакмица“, закључио је Тони Адамс. 

Прва екипа против које Тони Адамс започиње еру на клупи Гранаде је Селта која гостује у недељу од 20.45 часова.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар