Toni Adams već briljira: Ovdje sam da šutnem igrače u zadnjicu!

„Borićemo se da pobedimo u svakoj utakmici, to je ono što predsednik hoće, a to je ono i što navijači žele“, kaže novi trener Granade.

Fudbal 13.04.2017 | 12:00
Toni Adams već briljira: Ovdje sam da šutnem igrače u zadnjicu!
Toni Adams je danas i zvanično stigao u Granadu. Proslavljeni Englez imaće đavolski težak posao, da timu sa juga Španije u narednih sedam kola omogući opstanak i još jednu sezonu u Primeri, koja iz ove perspektive deluje veoma daleko.

Ako ništa drugo, Adams je barem optimista. Legendarni Englez zna šta ga čeka, jer je dobro upoznat sa situacijom u Granadi.

„Ovde sam već pet meseci, ali nisam očekivao da ću dobiti ovaj posao. Zahvalan sam prethodniku Lukasu Alkarazu kojem želim sve najbolje. Probaćemo da pobedimo na svim utakmicama, a ja ću isprobati neke nove stvari u treningu kako bih malo razdrmao igrače, pošto nam je potrebno čudo sa napravimo do kraja sezone. Samo trening može da nas učini snažnim timom, to je moja filozofija. Želim da budemo ekipa koju je teško pobediti“, istakao je Adams.

Proslavljeni Englez je dobro locirao nedostatke svog tima.

„Do sada smo primili previše golova. Borićemo se da pobedimo u svakoj utakmici. To je ono što predsednik hoće, a to je ono i što navijači žele“, podseća Adams.

Na kraju je otkrio i da je njegov posao na klupi Granade privremenog karaktera.

„Biću samo privremeni trener. Ovde sam da šutnem fudbalere u zadnjicu i nateram ih da pobede. Imam 40-godišnje iskustvo. Naš cilj sada je pobeda u nedelju. Treba da budemo čvrsta i kompaktna celina, to nam je posao u narednih sedam utakmica“, zaključio je Toni Adams. 

Prva ekipa protiv koje Toni Adams započinje eru na klupi Granade je Selta koja gostuje u nedelju od 20.45 časova.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar