Хунтелар потврдио: У Шалкеу до љета, а послије?!

Нећу сигурно у неку пустињу, Кину или Турску! Зна се, наравно, где ће!

Фудбал 14.04.2017 | 20:30
Хунтелар потврдио: У Шалкеу до љета, а послије?!
Дошао је у Гелзенкирхен са завидним педигреом, али и већ пољуљаним статусом. Одлази као други најбољи стрелац у историји клуба са 125 голова из његово име. Само је Клаус Фишер са 199 био ефикаснији, али он је у Шалкеу провео пуних 11 година. Клас Јан Хунтеларсамо седам. Време је за растанак.

Повреда лигамената колена ове сезоне га је лимитирала на само пет лигашких утакмица у Шалкеових стартних 11... Све је јасно и 33-годишњем Холанђанину.

“Нисам задовољан како се ствари тренутно одвијају у Шалкеу. Уговор ми истиче на лето, тако да је ово моја последња сезона овде“, признаје Хунтелар за холандски Де Телеграф.

Где даље? Мотив је још ту, али ту су и деца, па је Хунтелар врло јасан.

“Заиста волим да играм фудбал, али има и четворо деце тако да имам шта занимљиво да радим и без њега. Видећемо шта ће се десити, какве ће понуде стићи. Знам да могу још да играм на највишем нивоу, а постоји добра шанса да се вратим у Холандију. Сигурно нећу у неки клуб у пустињи, Кини или Турској“.

Сви већ знају - Хунтелар ће назад у Ајакс одакле се после сјајне епизоде у Херенвену и винуо у фудбалске орбите и мадридски Реал.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар