Huntelar potvrdio: U Šalkeu do ljeta, a poslije?!

Neću sigurno u neku pustinju, Kinu ili Tursku! Zna se, naravno, gde će!

Fudbal 14.04.2017 | 20:30
Huntelar potvrdio: U Šalkeu do ljeta, a poslije?!
Došao je u Gelzenkirhen sa zavidnim pedigreom, ali i već poljuljanim statusom. Odlazi kao drugi najbolji strelac u istoriji kluba sa 125 golova iz njegovo ime. Samo je Klaus Fišer sa 199 bio efikasniji, ali on je u Šalkeu proveo punih 11 godina. Klas Jan Huntelarsamo sedam. Vreme je za rastanak.

Povreda ligamenata kolena ove sezone ga je limitirala na samo pet ligaških utakmica u Šalkeovih startnih 11... Sve je jasno i 33-godišnjem Holanđaninu.

“Nisam zadovoljan kako se stvari trenutno odvijaju u Šalkeu. Ugovor mi ističe na leto, tako da je ovo moja poslednja sezona ovde“, priznaje Huntelar za holandski De Telegraf.

Gde dalje? Motiv je još tu, ali tu su i deca, pa je Huntelar vrlo jasan.

“Zaista volim da igram fudbal, ali ima i četvoro dece tako da imam šta zanimljivo da radim i bez njega. Videćemo šta će se desiti, kakve će ponude stići. Znam da mogu još da igram na najvišem nivou, a postoji dobra šansa da se vratim u Holandiju. Sigurno neću u neki klub u pustinji, Kini ili Turskoj“.

Svi već znaju - Huntelar će nazad u Ajaks odakle se posle sjajne epizode u Herenvenu i vinuo u fudbalske orbite i madridski Real.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar