Бајернов бинго је Паулињо!

Анчелотијев позив јачи од кинеских милиона! Представници минхенског клуба већ разговарали са менаџерима Бразилца, тврди добро обавештени радио Монте Карло.

Фудбал 15.04.2017 | 16:00
Бајернов бинго је Паулињо!
Бајерн се увелико спрема за следећу сезону, иако у овој и даље јури све трофеје који су му на располагању. А после голмана Салватореа Сиригуа, тренер Карло Анчелоти ставио је још једно добро познато име високо на своју листу жеља. Ради се о Бразилцу Паулињу којег су неки можда и заборавили пошто је пре годину и по дана светла Премијер лиге и Тотенхемовог Вајт Харт Лејна заменио џаковима новца кинеског Гуангџоу Еверграндеа.

Међутим, позив Бајерна се не добија тако често, а добро обавештени радио Монте Карло наводи да су представници минхенског гиганта већ обавили разговоре с менаџерима бразилског фудбалера чији одлазак је Тотенхем наплатио 14.000.000 евра. Бразилац тренутно у екипи Гуангџоуа има годишњу плату од 7.000.000 евра.

Иако је Бајерн финансијски моћан, не може се очекивати да му понуди овакву годишњу зараду, али је изазов играња у највећем немачком клубу и једном од светских гиганата ипак представљала довољно јак разлог за повратак на Стари континент.

Паулињо је тренутно у најбољим фудбалским годинама, има их 28, а Анчелоти наводно веома цени његове квалитете и чињеницу да може да игра на више позиција у везном реду. Бразилац се, додуше, није баш најбоље снашао ток претходног боравка у Европи.

Бајерн ће, наравно, морати да плати обештећење за Паулиња с обзиром да му уговор са кинеским клубом истиче 2020. године,

Тотенхем га је у лето 2013. године довео из Коринтијанса за скоро 20.000.000 евра. У дресу лондонских певаца дао је само 10 голова на 67 утакмица и управа клуба са Вајт Харт Лејна није била задовољна његовим учинком. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар