Bajernov bingo je Paulinjo!

Ančelotijev poziv jači od kineskih miliona! Predstavnici minhenskog kluba već razgovarali sa menadžerima Brazilca, tvrdi dobro obavešteni radio Monte Karlo.

Fudbal 15.04.2017 | 16:00
Bajernov bingo je Paulinjo!
Bajern se uveliko sprema za sledeću sezonu, iako u ovoj i dalje juri sve trofeje koji su mu na raspolaganju. A posle golmana Salvatorea Sirigua, trener Karlo Ančeloti stavio je još jedno dobro poznato ime visoko na svoju listu želja. Radi se o Brazilcu Paulinju kojeg su neki možda i zaboravili pošto je pre godinu i po dana svetla Premijer lige i Totenhemovog Vajt Hart Lejna zamenio džakovima novca kineskog Guangdžou Evergrandea.

Međutim, poziv Bajerna se ne dobija tako često, a dobro obavešteni radio Monte Karlo navodi da su predstavnici minhenskog giganta već obavili razgovore s menadžerima brazilskog fudbalera čiji odlazak je Totenhem naplatio 14.000.000 evra. Brazilac trenutno u ekipi Guangdžoua ima godišnju platu od 7.000.000 evra.

Iako je Bajern finansijski moćan, ne može se očekivati da mu ponudi ovakvu godišnju zaradu, ali je izazov igranja u najvećem nemačkom klubu i jednom od svetskih giganata ipak predstavljala dovoljno jak razlog za povratak na Stari kontinent.

Paulinjo je trenutno u najboljim fudbalskim godinama, ima ih 28, a Ančeloti navodno veoma ceni njegove kvalitete i činjenicu da može da igra na više pozicija u veznom redu. Brazilac se, doduše, nije baš najbolje snašao tok prethodnog boravka u Evropi.

Bajern će, naravno, morati da plati obeštećenje za Paulinja s obzirom da mu ugovor sa kineskim klubom ističe 2020. godine,

Totenhem ga je u leto 2013. godine doveo iz Korintijansa za skoro 20.000.000 evra. U dresu londonskih pevaca dao je samo 10 golova na 67 utakmica i uprava kluba sa Vajt Hart Lejna nije bila zadovoljna njegovim učinkom. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar